Închide meniul
Foto

Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată: „Să mănânc tort pentru doi a fost dintotdeauna specialitatea mea”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 10:07

Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată: „Să mănânc tort pentru doi a fost dintotdeauna specialitatea mea”

Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată

Colaj Instgram, Getty Images

Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată, chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani. Fosta jucătoare a oferit vestea cea mare de pe plajă, unde „mănâncă tort pentru doi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sharapova se pregătește să devină mamă, în premieră. Legendara jucătoare a făcut marele anunț chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani.

Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată! Vestea a venit chiar de ziua ei

MaSha sărbătorește cele două evenimente împreună cu logodnicul său, Alexander Gilkes, pe o plajă însorită. Rusoaica a împărtășit momentul special cu fanii săi din mediul online, postând o fotografie de pe nisip.

„Începuturi prețioase. Să mănânc tort pentru doi a fost dintotdeauna specialitatea mea”, a scris Sharapova, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

Maria Sharapova și Alexander Gilkes vor deveni în premieră părinți. Cei doi s-au logodit în decembrie 2020.

„Am spus DA din prima zi în care ne-am cunoscut. A fost micul nostru secret”, a scris fostul lider WTA, la vremea respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

Sharapova a cucerit 5 titluri de Grand Slam

Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis în februarie 2020, după o carieră fabuloasă.

„Sunt câteva lucruri simple pe care sunt nerăbdătoare să le fac. Să petrec timpul cu familia, să mă bucur dimineața de o cafea, să fac escapade în weekend sau cursuri de dans.”, a spus Sharapova, după retragerea din tenis.

5 titluri de Grand Slam a câștigat Maria Sharapova de-a lungul carierei: Australian Open (2008), Roland Garros (2012, 2014), Wimbledon (2004) și US Open (2006).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și