Închide meniul
VIDEO

Liverpool – Manchester United 4-0 | Fanii gazdelor s-au distrat copios pe seama jucătorilor lui United. Ce s-a întâmplat la pauza meciului

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2022, 12:57

Reclamă
Liverpool – Manchester United 4-0 | Fanii gazdelor s-au distrat copios pe seama jucătorilor lui United. Ce s-a întâmplat la pauza meciului

Fanii lui Liverpool, în timpul meciului cu Manchester United, 4-0

Profimedia

Liverpool – Manchester United 4-0. Fanii lui Liverpool s-au distrat pe seama jucătorilor lui Manchester United, chiar înaintea debutului reprizei secunde, când scorul era deja 2-0 pentru ”cormorani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii de pe Anfield Road au început să strige oleuri când fotbaliștii ”Diavolilor Roșii” pasau între ei, ca la antrenament. Asta și pentru că, în timpul partidei, oaspeții nu prea au avut parte de posesie, fiind umiliți la toate capitolele.

Lucrurile nu s-au schimbat nici în repriza a doua. Manchester United a mai încasat încă două goluri și Liverpool s-a impus cu 4-0, urcând provizoriu pe primul loc în Premier League.

Liverpool – Manchester United 4-0 | Gest uriaș pentru rivalul Cristiano Ronaldo

Atitudinea fanilor lui Liverpool a fost însă una total diferită atunci când a venit vorba de drama trăită de Cristiano Ronaldo, a cărui băiețel a murit la naștere. Aceștia au aplaudat în picioare în minutul 7, semn că sunt alături de portughez în cel mai greu moment al vieții sale.

Reclamă

Cristiano Ronaldo și familia sa trec prin momente extrem de dificile, după ce fiul nou-născut al lusitanului a decedat. Fanii lui Liverpool și Manchester United au oferit un moment de-a dreptul copleșitor la derby-ul de pe Anfield, iar familia lui CR7 a fost impresionată.

„Vă mulțumim, tuturor celor de la Liverpool. Nu vom uita niciodată ce ați făcut astăzi”, a scris Elma, pe contul de Instagram, alături de videoclipul cu momentul emoționant de pe Anfield, de la Liverpool – Manchester United 4-0.

La rândul său, Katia a ținut să le mulțumească personal fanilor englezi: „Mult dincolo de fotbal”.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Jurgen Klopp, alături de Ronaldo după tragedia din familia portughezului

Klopp a fost complet impresionat de gestul copleșitor din minutul 7, când toți fanii prezenți pe Anfield s-au ridicat în picioare și au început să aplaude, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo.

„A fost o adevărată demonstrație de clasă și, bineînțeles, toate gândurile noastre, începând din momentul în care am aflat vestea, au fost pentru Cristiano și familia sa. Nici nu îmi pot imagina cum se simte. Suntem alături de el.

Pentru mine, momentul meciului a avut loc în minutul 7, când tot stadionul a arătat clasă pură. Sunt atâtea lucruri mult mai importante în viață decât fotbalul. Suntem alături de Cristiano Ronaldo și de familia lui.”, a declarat Jurgen Klopp, după Liverpool – Manchester United 4-0, citat de Mirror.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și