Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 2-1 | Andrei Ivan, cu gândul la „remontada”: „Nu este un duş rece, avem o echipă bună!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 22:10

Reclamă
Sepsi – Universitatea Craiova 2-1 | Andrei Ivan, cu gândul la „remontada: „Nu este un duş rece, avem o echipă bună!

Andrei Ivan a reuşit o "dublă" pentru Universitatea Craiova

Andrei Ivan, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Andrei Ivan (25 ani) e cu gândul la „remontada” după ce Universitatea Craiova a pierdut manşa tur din semifinalele Cupei României. Atacantul oltenilor a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri, dar echipa lui Laurenţiu Reghecampf a fost răpusă la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – Universitatea Craiova s-a terminat 2-1. În minutul 87, Dumitrescu a scăpat pe contraatac pe partea stângă, a centrat pe jos în marginea careului mare, iar Golofca a marcat cu un şut de la 15 metri şi a adus victoria.

Andrei Ivan, cu gândul la „remontada” după eşecul de la Sfântu Gheorghe

„A fost un meci foarte greu. Au o echipă foarte bună. Vom avea returul pe Oblemenco şi vom vedea. Ştia să ne împingă de la spate. A fost oboseala. Golul doi l-am luat pe contraatac.

Vom vedea la sfârşnit. Nu ne gândim la titlu. Nu a fost un duş rece, am pierdut pe final. Nu este un duş rece, avem o echipă bună”, a transmis Andrei Ivan la finalul meciului.

Sepsi – Universitatea Craiova 2-1 | Cătălin Golofca i-a răpus pe olteni

Sepsi – Universitatea Craiova 2-1 a fost a doua semifinală din Cupa României. Dumitrescu a dat lovitura la Sfântu Gheorghe, iar Andrei Ivan a egalat din penalty.

Reclamă

Cătălin Golofca i-a răpus pe olteni în minutul 87, iar echipa lui Cristiano Bergodi speră la calificarea în marea finală.

Laurenţiu Reghecampf a fost un car de nervi. Antrenorul care declarase că „sper ca echipa noastră să încerce să tranșeze meciul!” a văzut meciul din tribune, unde a fost „exilat” chiar înaintea meciului. Tehnicianul a fost suspendat de Comisia de Disciplină.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și