Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 2-1 | Cătălin Golofca i-a răpus pe olteni! Laurenţiu Reghecampf, „exilat” în tribună

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 21:20

Sepsi – Universitatea Craiova 2-1 | Cătălin Golofca i-a răpus pe olteni! Laurenţiu Reghecampf, „exilat în tribună

Sepsi, bucurie după gol

Hepta

Sepsi – Universitatea Craiova 2-1 a fost a doua semifinală din Cupa României. Dumitrescu a dat lovitura la Sfântu Gheorghe, iar Andrei Ivan a egalat din penalty. Cătălin Golofca i-a răpus pe olteni în minutul 87, iar echipa lui Cristiano Bergodi speră la calificarea în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a fost un car de nervi. Antrenorul care declarase că „sper ca echipa noastră să încerce să tranșeze meciul!” a văzut meciul din tribune, unde a fost „exilat” chiar înaintea meciului. Tehnicianul a fost suspendat de Comisia de Disciplină.

Sepsi – Universitatea Craiova 2-1

Min. 90+4: Fluier final! Sepsi s-a impus în manşa tur din semifinalele Cupei României, scor 2-1. 

Min. 87: GOOOL! Cătălin Golofca i-a readus pe covăsneni în avantaj, după ce l-a învins pe Pigliacelli.

Min. 55: GOOOL! Andrei Ivan a transformat penalty-ul.

Reclamă

Min. 54: Universitatea Craiova a obţinut o lovitură de la 11 metri, după ce Gustavo a fost faultat în careu de Dumitrescu.

Min. 14: GOOOL! Ştefănescu a dat lovitura la Sfântu Gheorghe, după ce a rămas singur cu poarta goală.

Info: Laurenţiu Reghecampf ratează meciul, după ce a fost suspendat de Comisia de Disciplină. Detalii, AICI.a

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu – Bărbuț, Păun, Vașvari, Ștefănescu – Tudorie, Golofca
Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Screciu, Papp, Bancu – Crețu, Roguljic, Bic – Baiaram, Markovic, Ivan
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf: „Sper ca echipa noastră să încerce să tranșeze meciul!

Laurenţiu Reghecampf a transmis un mesaj clar elevilor săi, înainte de Sepsi – Universitatea Craiova. Antrenorul vrea concentrare maximă pentru ca meciul să fie tranşat încă din tur.

„Sunt două meciuri foarte importante, două meciuri unde o echipă se va califica în finala Cupei României, trebuie să le tratăm foarte serios. Mi-aș dori foarte mult ca jucătorii să coștientizeze că pentru noi este foarte important acest trofeu. Trebuie să încercăm să continuăm jocurile bune din ultimele săptămâni. Cu siguranță nu va fi un meci ușor din cauza presiunii publicului. 

E un meci deschis, trebuie să fim foarte atenți. Nu va fi ușor. Deocamdată nu avem probleme de lot, doar anumite contuzii. Mateiu, care ne-a lipsit la ultima partidă. Vom vedea în funcție de ce se va întâmpla azi la antrenament. Sper să-i am pe toți la dispoziție. Cupa României este un trofeu special, unde fiecare echipă are șanse, s-au întâmplat foarte multe surprize. Nu numai în România, ci peste tot, în toată Europa sunt surprize foarte mari. Trebuie să fim foarte atenți, să pregătim meciul foarte serios. Eu i-am pregătit foarte bine pe jucători și sper ca echipa noastră să încerce să tranșeze meciul de mâine seară.

Mai avem meciuri importante în campionat. Prima șansă o au echipele din fața noastră. Obiectivul nostru e să ne apropiem cât mai mult de locul 2, iar Cupa României este obiectivul despre care am spus încă de când am eliminat CFR Cluj în primul meci”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Sepsi – Universitatea Craiova 2-1
  • Cătălin Golofca i-a răpus pe olteni

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și