Închide meniul

Veste uriaşă pentru Xavi! Urmaşul lui Leo Messi, aproape de revenirea pe teren. Anunţul făcut de spanioli

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 10:59

Reclamă
Veste uriaşă pentru Xavi! Urmaşul lui Leo Messi, aproape de revenirea pe teren. Anunţul făcut de spanioli

Veste uriaşă pentru Xavi. Ansu Fati, aproape de revenirea pe teren

Profimedia

Ansu Fati este aproape de revenirea pe teren. Urmaşul lui Messi la Barcelona s-a refăcut şi ar ptea juca în partida de săptămâna viitoare cu Mallorca. Ultimul meci jucat de Ansu Fati a fost pe 20 ianuarie, în partida cu Athletic Bilbao din Cupa Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste uriaşă pentru Xavi. Antrenorul catalanilor se va putea baza în acest final de sezon şi pe Ansu Fati, fotbalistul pe care toată lumea îl vedea urmaţul lui Lionel Messi la Barcelona. Jurnaliştii de la Mundo Deportivo susţin că Fati ar putea juca în partida de săptămâna viitoare cu Mallorca.

Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria EL Clasico, aproape de revenire

După plecarea lui Lionel Messi, Ansu Fati nu numai că era văzut dept urmaşul starului argentinian, dar a preluat şi numărul 10. Deşi a foct măcinat de accidentari, Ansu Fati a atras atenţia asupra lui cu mai multe recorduri doborâte. Ansu Fati a impresionat în primul Clasico al sezonului trecut, deși Barcelona a fost învinsă cu 1-3 de eterna rivală. Puștiul a înscris unicul gol al catalanilor a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico!

Vechiul record era deținut de legendarul Raul, care a marcat la 18 ani și 85 de zile. Mai mult, Fati a marcat golul cu numărul 400 pentru Barcelona în derby-urile cu gruparea blanco.

Mai mult, în 2020, Ansu Fati a devenit şi cel mai tânăr marcator din istoria naţionalei Spaniei, când a marcat într-o partidă cu Ucraina.

Reclamă

Președintele din La Liga, comparație surprinzătoare între Ansu Fati şi Mbappe

O declarație oferită de președintele din La Liga a stârnit reacții controversate în Spania. Javier Tebas i-a felicitat pe conducătorii Barcelonei pentru că l-au convins pe Ansu Fati să rămână pe Camp Nou.

Întotdeauna îi considerăm foarte valoroși pe jucătorii aflați în afara Spaniei. Noi îl avem pe Ansu Fati, care din păcate a avut probleme cu accidentările. Ansu Fati este egal, sau chiar și mai bun decât Kylian Mbappe„, a declarat Javier Tebas, potrivit sport.es.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și