Închide meniul

Veste uriaşă pentru Xavi! Urmaşul lui Leo Messi, aproape de revenirea pe teren. Anunţul făcut de spanioli

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 10:59

Veste uriaşă pentru Xavi! Urmaşul lui Leo Messi, aproape de revenirea pe teren. Anunţul făcut de spanioli

Veste uriaşă pentru Xavi. Ansu Fati, aproape de revenirea pe teren

Profimedia

Ansu Fati este aproape de revenirea pe teren. Urmaşul lui Messi la Barcelona s-a refăcut şi ar ptea juca în partida de săptămâna viitoare cu Mallorca. Ultimul meci jucat de Ansu Fati a fost pe 20 ianuarie, în partida cu Athletic Bilbao din Cupa Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste uriaşă pentru Xavi. Antrenorul catalanilor se va putea baza în acest final de sezon şi pe Ansu Fati, fotbalistul pe care toată lumea îl vedea urmaţul lui Lionel Messi la Barcelona. Jurnaliştii de la Mundo Deportivo susţin că Fati ar putea juca în partida de săptămâna viitoare cu Mallorca.

Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria EL Clasico, aproape de revenire

După plecarea lui Lionel Messi, Ansu Fati nu numai că era văzut dept urmaşul starului argentinian, dar a preluat şi numărul 10. Deşi a foct măcinat de accidentari, Ansu Fati a atras atenţia asupra lui cu mai multe recorduri doborâte. Ansu Fati a impresionat în primul Clasico al sezonului trecut, deși Barcelona a fost învinsă cu 1-3 de eterna rivală. Puștiul a înscris unicul gol al catalanilor a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico!

Vechiul record era deținut de legendarul Raul, care a marcat la 18 ani și 85 de zile. Mai mult, Fati a marcat golul cu numărul 400 pentru Barcelona în derby-urile cu gruparea blanco.

Mai mult, în 2020, Ansu Fati a devenit şi cel mai tânăr marcator din istoria naţionalei Spaniei, când a marcat într-o partidă cu Ucraina.

Reclamă

Președintele din La Liga, comparație surprinzătoare între Ansu Fati şi Mbappe

O declarație oferită de președintele din La Liga a stârnit reacții controversate în Spania. Javier Tebas i-a felicitat pe conducătorii Barcelonei pentru că l-au convins pe Ansu Fati să rămână pe Camp Nou.

Întotdeauna îi considerăm foarte valoroși pe jucătorii aflați în afara Spaniei. Noi îl avem pe Ansu Fati, care din păcate a avut probleme cu accidentările. Ansu Fati este egal, sau chiar și mai bun decât Kylian Mbappe„, a declarat Javier Tebas, potrivit sport.es.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și