Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid, prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 10:50

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid, prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City - Real Madrid

Istvan Kovacs va arbitra cel mai tare meci din carieră. Arbitrul român a fost delegat la Manchester City – Real Madrid, meciul tur al semifinalei Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz și Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0„, a anunțat frf.ro.

Istvan Kovacs, lăudat de Gigi Becali după CFR Cluj – FCSB 0-1

Chiar dacă Dan Petrescu a dat de pământ cu „centralul” partidei pentru eliminarea lui Mateo Susic, Gigi Becali este convins că Kovacs a avut o prestație de zile mari.

Reclamă

Sunt super-mulţumit. Cel mai mulţumit sunt de arbitru. A demonstrat că este un om corect şi un arbitru mare. A demonstrat corectitudinea lui pentru totdeauna. Nu mai zic niciodată în viaţa mea nimic despre el„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Petrescu este convins că faultul făcut de fundaşul bosniac la Darius Olaru nu a fost unul violent, care să merite acordarea unui cartonaş roşu.

N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’. Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tacem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului„, spunea Dan Petrescu la conferinţa de presă de după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și