Închide meniul

Mircea Lucescu, luat la rost după declaraţiile despre sportivii ruşi! Replica antrenorului a venit imediat: „Am fost înțeles greșit!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 15:44

Reclamă
Mircea Lucescu, luat la rost după declaraţiile despre sportivii ruşi! Replica antrenorului a venit imediat: „Am fost înțeles greșit!

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev

Hepta

Mircea Lucescu (76 ani) a fost luat la rost înainte de meciul caritabil dintre Dortmund şi Dinamo Kiev. „Sportul nu trebuie implicat în evoluțiile politice”, a fost declaraţia antrenorului pe care germanii au scos-o la lumină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ar fi de imaginat ca naționala Rusiei să joace un baraj de Cupa Mondială în timp ce armata rusă a pornit războiul?”, l-au întrebat jurnaliştii nemţi pe „Il Luce”.

Mircea Lucescu, luat la rost după declaraţiile despre sportivii ruşi

Replica antrenorului a venit imediat: „Spuneam doar că sportivii Rusiei nu ar trebui să plătească prețul pentru ceea ce se întâmplă în Ucraina. Cu siguranță un sportiv sau o asociație care pledează pentru acest război trebuie sancționate. O astfel de atitudine ar pune sub semnul întrebării spiritul fair-play-ului și sportul în general. Pe de altă parte, cred că sportul este capabil să acționeze ca un ambasador și să contruiască punți între națiuni”, a replicat Mircea Lucescu, citat de „Frankfurter Allgemeine”.

76 de ani are Mircea Lucescu. Românul e pe banca lui Dinamo Kiev din iulie 2020. În sezonul trecut, el a câștigat în Ucraina toate trofeele posibile: Cupa, Supercupa și campionatul.

„Il Luce”, dorit la un „colos” din Turcia

Mircea Lucescu e dorit pe banca celor de la Fenerbahce. „Il Luce” ar putea să antreneze „colosul” din Istanbul în stagiunea următoare.

Reclamă

Fenerbahce e pregătită acum de Ismail Kartal, venit în ianuarie, dar șefii fostei campioane a Turciei nu doresc să continue colaborarea și în sezonul viitor. Jurnaliștii de la sport.ua anunță că pe lista de posibili antrenori ai lui Fener se numără și Mircea Lucescu.

Favoritul conducerii lui Fenerbahce e portughezul Jorge Jesus, fost tehnician la Benfica și Sporting. Conform sursei citate, Fener i-a oferit un contract de șapte milioane de euro pe an. Jesus încă nu a răspuns propunerii.

În cazul în care varianta Jorge Jesus pică, Fenerbahce se poate reorienta asupra lui Mircea Lucescu. Viitorul lui „Il Luce” la Dinamo Kiev e incert din cauza războiului. În plus, antrenorul român a fost asupra criticat de fanii lui Dinamo Kiev din cauza trecutului său pe banca rivalei Șahtior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și