Închide meniul

Madrid Open | Traseu mai facil pentru Simona Halep! Românca a scăpat de Aryna Sabalenka și „coșmarul” Jelena Ostapenko

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 20:30

Reclamă
Madrid Open | Traseu mai facil pentru Simona Halep! Românca a scăpat de Aryna Sabalenka și „coșmarul Jelena Ostapenko

Simona Halep a câștigat de două ori turneul de la Madrid

Hepta

Simona Halep poate avea parte de un traseu mai facil la Madrid Open. Aryna Sabalenka, din Belarus, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost eliminată, joi, în primul tur al turneului iberic. A mai părăsit competiția și Jelena Ostapenko, o altă rivală a lui Simo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabalenka, deţinătoarea trofeului la Madrid, a fost întrecută, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4, de americanca Amada Anisimova, locul 33 WTA, după un meci care a durat o oră şi 55 de minute. Sabalenka a căzut pentru moment pe locul 7 WTA după acest eşec, în urma căruia pierde 990 de puncte.

Simona Halep, traseu mai facil la Madrid Open

O altă favorită, Jelena Ostapenko, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10, a părăsit şi ea competiţia în prima manşă, după 2-6, 6-4, 4-6, cu Ekaterina Alexandrova din Rusia, locul 45 WTA, un meci de o oră şi 48 de minute.

Şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă, în prima manşă, cu 6-4, 7-5, de compatrioata ei, Marie Bouzkova, locul 77 WTA, într-un meci de o oră şi 34 de minute.

Halep, calificată în turul al doilea la Madrid Open

Joi, Simona Halep a disputat primul meci cu Patrick Mouratoglou în calitate de antrenor. Românca a avut un tenis fără cusur. Simo a întrecut-o cu 6-2, 6-3, pe Shuai Zhang, locul 40 WTA.

Reclamă

Simona Halep a reușit punctul meciului la scorul de 4-1. Jucătoarea româncă a alergat după o minge în colțul din dreapta și a expediat o lovitură fantastică în cross, la care Zhang n-a avut reacție. Întreaga arenă de la Madrid s-a ridicat în picioare și a aplaudat lovitura Simonei Halep.

Simona Halep a reușit 5 break-uri și și-a dominat clar adversara aproape la toate capitolele.

Simona Halep se va duela cu Paula Badosa

Jucătoarea spaniolă Paula Badosa, locul 2 WTA, s-a calificat, joi, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Madrid, fază în care va evolua cu Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Badosa a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-0, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 25 WTA, după un meci care a durat o oră şi cinci minute.

Badosa, 24 de ani, şi Halep, 30 de ani, se vor întâlni în premieră în circuitul WTA.

„Am fost agitată, e turneul meu de acasă. Joc în faţa spectatorilor, nu vreau să pierd aici, se simt emoţiile. Va fi un meci dificil, Simo este o mare campioană”, a spus Paula Badosa după calificarea în turul al doilea, despre meciul cu Simona Halep.

Simona Halep se simte excelent la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și