Închide meniul

Madrid Open | Traseu mai facil pentru Simona Halep! Românca a scăpat de Aryna Sabalenka și „coșmarul” Jelena Ostapenko

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 20:30

Madrid Open | Traseu mai facil pentru Simona Halep! Românca a scăpat de Aryna Sabalenka și „coșmarul Jelena Ostapenko

Simona Halep a câștigat de două ori turneul de la Madrid

Hepta

Simona Halep poate avea parte de un traseu mai facil la Madrid Open. Aryna Sabalenka, din Belarus, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost eliminată, joi, în primul tur al turneului iberic. A mai părăsit competiția și Jelena Ostapenko, o altă rivală a lui Simo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabalenka, deţinătoarea trofeului la Madrid, a fost întrecută, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4, de americanca Amada Anisimova, locul 33 WTA, după un meci care a durat o oră şi 55 de minute. Sabalenka a căzut pentru moment pe locul 7 WTA după acest eşec, în urma căruia pierde 990 de puncte.

Simona Halep, traseu mai facil la Madrid Open

O altă favorită, Jelena Ostapenko, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10, a părăsit şi ea competiţia în prima manşă, după 2-6, 6-4, 4-6, cu Ekaterina Alexandrova din Rusia, locul 45 WTA, un meci de o oră şi 48 de minute.

Şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă, în prima manşă, cu 6-4, 7-5, de compatrioata ei, Marie Bouzkova, locul 77 WTA, într-un meci de o oră şi 34 de minute.

Halep, calificată în turul al doilea la Madrid Open

Joi, Simona Halep a disputat primul meci cu Patrick Mouratoglou în calitate de antrenor. Românca a avut un tenis fără cusur. Simo a întrecut-o cu 6-2, 6-3, pe Shuai Zhang, locul 40 WTA.

Reclamă

Simona Halep a reușit punctul meciului la scorul de 4-1. Jucătoarea româncă a alergat după o minge în colțul din dreapta și a expediat o lovitură fantastică în cross, la care Zhang n-a avut reacție. Întreaga arenă de la Madrid s-a ridicat în picioare și a aplaudat lovitura Simonei Halep.

Simona Halep a reușit 5 break-uri și și-a dominat clar adversara aproape la toate capitolele.

Simona Halep se va duela cu Paula Badosa

Jucătoarea spaniolă Paula Badosa, locul 2 WTA, s-a calificat, joi, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Madrid, fază în care va evolua cu Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Badosa a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-0, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 25 WTA, după un meci care a durat o oră şi cinci minute.

Badosa, 24 de ani, şi Halep, 30 de ani, se vor întâlni în premieră în circuitul WTA.

„Am fost agitată, e turneul meu de acasă. Joc în faţa spectatorilor, nu vreau să pierd aici, se simt emoţiile. Va fi un meci dificil, Simo este o mare campioană”, a spus Paula Badosa după calificarea în turul al doilea, despre meciul cu Simona Halep.

Simona Halep se simte excelent la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și