Închide meniul

Simona Halep – Shuai Zhang 6-2, 6-3 | Prima reacție a Simonei, după victoria superbă de la Madrid!

Cosmin Cioboată Publicat: 28 aprilie 2022, 15:32 / Actualizat: 20 februarie 2024, 17:53

Simona Halep – Shuai Zhang 6-2, 6-3 | Prima reacție a Simonei, după victoria superbă de la Madrid!

Simona Halep - Shuai Zhang 6-2, 6-3 | Prima reacție a jucătoarei noastre, după victoria de la Madrid

Profimedia

  • Simona Halep – Shuai Zhang 6-2, 6-3 | Prima reacție a jucătoarei noastre, după victoria de la Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Simona Halep – Shuai Zhang 6-2, 6-3 | Simo a trecut de jucătoarea din China în două seturi, după o oră și 8 minute. Halep a strălucit și nu i-a dat foarte multe șanse adversarei, la primul meci alături de noul antrenor, Patrick Mouratoglou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a oferit prima reacție după calificarea în turul al doilea de la Madrid. Revenită după accidentare, campioana noastră a reușit un joc solid, care îi dă speranțe pentru următoarea rundă a turneului.

Simona Halep – Shuai Zhang 6-2, 6-3 | Prima reacție a jucătoarei noastre, după victoria superbă de la Madrid

Simona Halep a spus că se simte excelent la Madrid și că abia așteaptă să intre din nou pe teren. Sportiva din Constanța a avut un „avertisment” pentru viitoarea adversară, spunând că va da totul pe teren, la fel ca în meciul de astăzi.

Reclamă

În turul al doilea, Simo va juca împotriva învingătoarei dintre Veronika Kudermetova și Paula Badosa.

“Am rămas concentrată, am rămas agresivă, am fost puternică pe picioare și am știut ce trebuie să fac. A fost un meci bun din punctul meu de vedere, având în vedere că a fost primul meu meci din turneu, după o pauză de o lună.

Reclamă

Mereu este un sentiment minunat să joc aici, la Madrid. Oamenii s-au purtat foarte frumos cu mine, iar atmosfera a fost extraordinară. Nu mă interesează rezultatul (n.r. – din meciul Veronika Kudermetova – Paula Badosa), voi da totul pe teren. Nu contează cu cine joc, știu că va fi o provocare și mă bucur să intru din nou pe teren.”, a spus Simona Halep, după victoria cu Shuai Zhang.

Simona, prestație sclipitoare la primul meci alături de Patrick Mouratoglou

Simona Halep a reușit punctul meciului la scorul de 4-1. Jucătoarea româncă a alergat după o minge în colțul din dreapta și a expediat o lovitură fantastică în cross, la care Zhang n-a avut reacție. Întreaga arenă de la Madrid s-a ridicat în picioare și a aplaudat lovitura Simonei Halep.

Simona Halep a reușit 5 break-uri și și-a dominat clar adversara aproape la toate capitolele.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep - Shuai Zhang 6-2, 6-3

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:57 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona Vezi toate știrile
Pe același subiect
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Jocurile Olimpice 2024 • 16:37
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”