Închide meniul

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj: ”Am vorbit cu președintele lor, dar cum îl cheamă?”

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 12:20

Reclamă
Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj: ”Am vorbit cu președintele lor, dar cum îl cheamă?”

Gigi Becali regretă că nu a făcut o schimbare cu FC Voluntari

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj. Patronul FCSB a anunțat că a discutat cu Cristi Balaj, președintele din Gruia, despre posibilitatea ca ”finala” din ultima etapă să se joace cu un arbitru străin la centru. Totuși, latifundiarul din Pipera a ”uitat” numele oficialului campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a tranmis și că are doar cuvinte de laudă la adresa lui Istvan Kovacs. Arbitrul de la derby-ul CFR – FCSB 0-1 l-a cucerit pe patronul roș-albaștrilor.

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj

„Istvan Kovacs este un arbitru mare. El și-a spălat toate păcatele. Nu voi mai vorbi niciodată nimic urât despre el. M-a convins cu acel meci (n.r. – CFR Cluj – FCSB 0-1).

Nu cred că Kovacs va mai face tâmpenii, prostii prin campionatul românesc. Noi am cerut, ca să nu fie probleme, să aducem un arbitru străin în ultima etapă. Am vorbit cu președintele lor, cum îl cheamă? Așa, cu Balaj”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Cristi Balaj a anunțat că ”finala” FCSB – CFR Cluj se poate juca cu VAR

”Finala” din ultima etapă dintre FCSB și CFR Cluj se poate juca cu sistem VAR. Nemulțumiți de arbitrajul din Liga 1, ardelenii au făcut propunerea prin intermediul lui Cristi Balaj, președintele din Gruia.

Reclamă
Reclamă

Roș-albaștrii și-ar dori ca meciul care decide titlul să fie condus la centru de un arbitru străin. Campioana CFR Cluj nu este de acord și a propus ca sistemul VAR să fie folosit la ”finala” cu FCSB.

„Vorbeam cu cineva de la FCSB și am fost întrebat dacă vrem să fim arbitrați de un arbitru străin. Nu știu dacă doresc, m-au întrebat dacă sunt de acord. Propunerea mea a fost diferită. 

Să folosim VAR la ultima etapă, dacă tot îl vom folosi la Supercupă. Ar fi un ajutor imens pentru arbitri români, care în acest moment oficiază cu sistemul VAR pe plan internaţional. Dorim un arbitraj fără greşeli”, a declarat Cristi Balaj, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:39

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

16:21

Jose Mourinho ar putea pleca de la Fenerbahce! „The Special One” e dorit în Premier League

15:46

Mircea Lucescu l-a lăsat acasă pe Daniel Bîrligea şi se bazează pe George Puşcaş pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania!

15:31

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania! Decizia luată în cazul lui Bîrligea

15:23

Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB. Patronul și-a făcut deja planul: „O bat din canapea! Dirijez din pat!”

15:21

Motivul pentru care Adrian Newey a ales, de fapt, Aston Martin. A refuzat să lucreze cu Hamilton la Ferrari

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și