Închide meniul

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj: ”Am vorbit cu președintele lor, dar cum îl cheamă?”

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 12:20

Reclamă
Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj: ”Am vorbit cu președintele lor, dar cum îl cheamă?”

Gigi Becali regretă că nu a făcut o schimbare cu FC Voluntari

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj. Patronul FCSB a anunțat că a discutat cu Cristi Balaj, președintele din Gruia, despre posibilitatea ca ”finala” din ultima etapă să se joace cu un arbitru străin la centru. Totuși, latifundiarul din Pipera a ”uitat” numele oficialului campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a tranmis și că are doar cuvinte de laudă la adresa lui Istvan Kovacs. Arbitrul de la derby-ul CFR – FCSB 0-1 l-a cucerit pe patronul roș-albaștrilor.

Gigi Becali râde de rivalii de la CFR Cluj

„Istvan Kovacs este un arbitru mare. El și-a spălat toate păcatele. Nu voi mai vorbi niciodată nimic urât despre el. M-a convins cu acel meci (n.r. – CFR Cluj – FCSB 0-1).

Nu cred că Kovacs va mai face tâmpenii, prostii prin campionatul românesc. Noi am cerut, ca să nu fie probleme, să aducem un arbitru străin în ultima etapă. Am vorbit cu președintele lor, cum îl cheamă? Așa, cu Balaj”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Cristi Balaj a anunțat că ”finala” FCSB – CFR Cluj se poate juca cu VAR

”Finala” din ultima etapă dintre FCSB și CFR Cluj se poate juca cu sistem VAR. Nemulțumiți de arbitrajul din Liga 1, ardelenii au făcut propunerea prin intermediul lui Cristi Balaj, președintele din Gruia.

Reclamă
Reclamă 4

Roș-albaștrii și-ar dori ca meciul care decide titlul să fie condus la centru de un arbitru străin. Campioana CFR Cluj nu este de acord și a propus ca sistemul VAR să fie folosit la ”finala” cu FCSB.

„Vorbeam cu cineva de la FCSB și am fost întrebat dacă vrem să fim arbitrați de un arbitru străin. Nu știu dacă doresc, m-au întrebat dacă sunt de acord. Propunerea mea a fost diferită. 

Să folosim VAR la ultima etapă, dacă tot îl vom folosi la Supercupă. Ar fi un ajutor imens pentru arbitri români, care în acest moment oficiază cu sistemul VAR pe plan internaţional. Dorim un arbitraj fără greşeli”, a declarat Cristi Balaj, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și