Închide meniul

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur. Ce s-a întâmplat la fileu

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2022, 14:52

Reclamă
Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur. Ce s-a întâmplat la fileu

Simona Halep şi Ons Jabeur, la finalul meciului de la Madrid

Captură Digi Sport

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur, pierdut în sferturile de la Madrid. Când cele două s-au întâlnit la fileu, Simo a felicitat-o pe adversara ei şi a avut un mesaj superb pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a suferit prima înfrângere de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou şi, chiar dacă şi-a ieşit din minţi în setul al doilea, ea a părăsit terenul cu zâmbetul pe buze.

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur

„Sper să câştigi acest trofeu. Poţi să faci asta”, a fost mesajul Simonei Halep pentru Ons Jabeur, care o va întâlni în semifinalele de la Caja Magica pe învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova şi Amanda Anisimova.

Aceasta a fost a patra întâlnire dintre Simona Halep şi Ons Jabeur şi scorul este acum egal. Jabeur a mai învins-o pe Halep, la Beijing, în 2018, iar românca s-a revanșat la Dubai, în două rânduri, în 2020 și 2022.

Simona Halep, dublă campioană la Madrid

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 169.650 de euro (aproximativ 178.500 de dolari) şi cu 215 puncte WTA.

Reclamă

Halep a câştigat Madrid Open în 2016 şi 2017 şi a mai jucat în finală în 2014 şi 2019. Anul trecut, ea a fost eliminată în optimi de jucătoarea belgiană Elise Mertens, scor 6-4, 5-7, 5-7.

Pentru jucătoarea română urmează turneul de la Roma, care are loc săptămâna viitoare.

Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Campioana noastră susţine că francezul nu este doar un antrenor pentru ea, ci şi un bun motivator. Totul s-a văzut şi în cele trei meciuri de senzaţie ale Simonei, de la Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o atmosferă bună în echipa mea, simt o energie bună, Patrick mă susține foarte mult. Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural. Nu simt că forțez nimic, schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine. Patrick știe că sunt o persoană foarte emoțională, așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm. Până acum totul merge bine.

Nu a fost ușor, recunosc, sunt o persoană foarte timidă, știți cu toții asta. În general, sunt foarte introvertită, îmi este greu să am încredere în cineva. Dar am nevoie de confort, iar cu el m-am simțit confortabil din prima clipă. Văd că îmi apreciază jocul, felul meu de a fi, așa că comunicarea a fost ușoară. I-am explicat ce simțeam în timpul meciurilor, înainte și după meciuri și m-a ajutat mult să comunic cu el”, a spus Halep, citată de tennisactu.net.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și