Închide meniul

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6. Simo, eliminată de la Madrid! Prima înfrângere cu Patrick Mouratoglou antrenor

Antena Sport Publicat: 4 mai 2022, 12:50 / Actualizat: 4 mai 2022, 14:26

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6. Simo, eliminată de la Madrid! Prima înfrângere cu Patrick Mouratoglou antrenor

Simona Halep - Ons Jabeur, în sferturile de la Madrid

Getty Images

  • Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6, în sferturile de la Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6. Simo a fost eliminată în sferturile turneului de la Madrid, după un meci de coșmar contra sportivei din Tunisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a suferit prima înfrângere alături de noul său antrenor, Patrick Mouratoglou. Simo a avut un meci extrem de complicat împotriva lui Ons Jabeur, ale cărei lovituri scurte au pus-o în mare dificultate pe jucătoarea româncă.

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6. Jucătoarea noastră, eliminată de la Madrid. Simo a pierdut în două seturi duelul cu Jabeur, în sferturile de finală. Halep n-a rueșit să facă niciun break contra sportivei din Tunisia.

Reclamă

Update: Simona a avut minge de break, dar n-a reușit să profite. Jabeur a returnat impecabil, iar jucătoarea noastră a trimis în fileu. Halep a răbufnit după ce a greșit și a dat cu racheta de pământ.

Update: Probleme mari pentru Simona! Jabeur a făcut primul break din setul secund.

Reclamă

Update: Simona Halep sună revenirea! Cele două jucătoare și-au făcut serviciul în debutul setului secund.

Update 13.42: Simona Halep – Ons Jabeuer 3-6. Jucătoarea din Tunisia câștigă primul set, după 34 de minute.

Update: Simona își face serviciul și rămâne în set.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Jucătoarea din Tunisia controlează jocul și se află la un singur game de set.

Update: Jabeur face al doilea break consecutiv, iar lucrurile se complică pentru Simo.

Update: Ons Jabeur și-a făcut din nou serviciul. Sportiva din Tunisia a reușit o scurtă superbă, la care Simona n-a putut ajunge.

Update: Jabeur face rebreak-ul, iar scorul este 2-2.

Update: Halep reușește primul break al meciului, după un game foarte lung.

Update: Simona își face serviciul.

Update: Jabeur câștigă primul game al meciului, pe propriul serviciu. Jucătoarea din Tunisia a încheiat cu as.

Reclamă

Update 13.05: Cele două jucătoare au ieșit la încălzire.

Simona Halep – Ons Jabeur LIVE TEXT | Simo conduce cu 2-1 la directe

Aceasta este a patra întâlnire directă dintre cele două jucătoare, Simo fiind la conducere, 2-1. Jabeur a învins-o pe Halep, la Beijing, în 2018, iar românca s-a revanșat la Dubai, în două rânduri, în 2020 și 2022.

Simona Halep este și favorită la câștigarea partidei cu Ons Jabeur, având o cotă de 1.55. De parte cealaltă, sportiva din Tunisia are o cotă de 2.81. Mai mult, românca are cotă de 2.50 la adjudecarea trofeului de la Madrid.

Simona Halep – Ons Jabeur LIVE TEXT | Replică pentru Ons Jabeur

Simona Halep i-a dat replica lui Ons Jabeur înaintea duelului din sferturile de finală de la Madrid Open. ”Simo” nu se teme că publicul va fi împotriva ei și anunță că așteaptă cu nerăbdare confruntarea.

Jabeur le-a cerut fanilor spanioli să o încurajeze la meciul cu Simona Halep, din „sferturi”. Le-a amintit de traseul româncei şi de faptul că „Simo” a eliminat-o chiar pe favorita lor, Paula Badosa.

„Va fi un meci total diferit… La Dubai a fost destul de dificil, deoarece toată lumea era cu ea. Uneori, îmi trag energia din spectatori, cum a fost aici cu Paula Badosa, aşa că nu îmi bat capul cu asta. Îmi place energia care o simţi pe teren şi iubesc atmosfera. E mai bine să ai oameni în tribune decât să fie goale, aşa că va fi în ordine.

Este diferită. Este o persoană grozavă, în primul rând, pentru că ne înţelegem foarte bine. E întotdeauna plăcut să vorbeşti cu ea. Însă de fiecare dată când suntem pe teren e o mare luptă, o bătălie. Mă aştept la una şi în turul următor. Însă, sunt aici pentru a da tot ce pot, aşa cum spun în fiecare zi. Mă simt bine pe teren, simt jocul şi aştept cu nerăbdare să joc şi să lupt pentru victorie”, a declarat Simona Halep, potrivit wta.com.

Simona Halep a depășit-o pe Maria Sharapova la câștiguri din tenis

Românca are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră şi este depăşită numai surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Maria Sharapova, retrasă în 2020, a câștigat de-a lungul carierei 38.777.962 de dolari din tenis. Rusoaica a triumfat în toate turneele de Grand Slam.

CTP, entuziasmat după calificarea Simonei Halep în sferturile de la Madrid Open

Cristian Tudor Popescu a analizat jocul Simonei Halep din meciul cu americanca de 18 ani şi este convins că sistemul ales de fostul lider WTA cu Patrick Mouratoglou a făcut diferenţa. „E extraordinar”, a precizat CTP, mai ales după ce a văzut ce s-a întâmplat în setul 2.

„Gauff avea șanse mari să câștige setul și să vă spun de ce m-am temut. E aproape un reflex inconștient în astfel de moment să revii la ce știi mai bine, să te întorci în zona ta de confort a jocului, pentru că îți spui: ‘Bă, nu merge! Mă rupe asta! Trebuie să revin!’. Sau poate nici nu gândești. Corpul, mintea, se așează în astfel de vechi poziții și atitudini din pricina scorului.

Simona nu a revenit la vechiul joc nicio secundă! Ăsta a fost lucrul cel mai important în acest meci! Deși era condusă net, deși era în pericol de a pierde setul doi a jucat în continuare cu inițiativă. Putea cu acel joc vechi să aștepte să greșească: ‘Nu o să o țină p-asta nivelul ăsta de joc o oră! O să greșească până la urmă!’.

Ei, bine, nu! Simona a continuat cu sistemul acesta cu care a venit de la cabine și pus la punct împreună cu Mouratoglou, este foarte clar lucrul ăsta. A continuat cu acest al doilea joc al ei, cum l-am numit, jocul agresiv, de inițiativă, în care încearcă să facă ea punctele și vrea să câștige pe mâna ei, nu a adversarei! Ăsta a fost un lucru extraordinar și de aici ați văzut că soarta îi ajută pe cei îndrăzneți„, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru fanatik.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie