Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou! „Schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2022, 12:54

Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou! „Schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine

Simona Halep, în cadrul unei conferinţe de presă

Profimedia Images

Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Campioana noastră susţine că francezul nu este doar un antrenor pentru ea, ci şi un bun motivator. Totul s-a văzut şi în cele trei meciuri de senzaţie ale Simonei, de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este o atmosferă bună în echipa mea, simt o energie bună, Patrick mă susține foarte mult. Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural. Nu simt că forțez nimic, schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine. Patrick știe că sunt o persoană foarte emoțională, așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm. Până acum totul merge bine.

Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou

Nu a fost ușor, recunosc, sunt o persoană foarte timidă, știți cu toții asta. În general, sunt foarte introvertită, îmi este greu să am încredere în cineva. Dar am nevoie de confort, iar cu el m-am simțit confortabil din prima clipă. Văd că îmi apreciază jocul, felul meu de a fi, așa că comunicarea a fost ușoară. I-am explicat ce simțeam în timpul meciurilor, înainte și după meciuri și m-a ajutat mult să comunic cu el”, a spus Halep, citată de tennisactu.net. 

Simona Halep are parte de un traseu impresionant la Caja Magica, ea înregistrând trei victorii, fără set pierdut, 6-2, 6-3 cu Zhang, 6-3, 6-1 cu Badosa și 6-4, 6-4 cu Gauff. De partea cealaltă, Jabeur le-a învins pe Paolini, 7-6, 6-1, Gracheva, 7-5, 0-6, 6-4 și pe Bencic, 6-2, 3-6, 6-2.

CTP, entuziasmat după calificarea Simonei Halep în sferturile de la Madrid Open

Cristian Tudor Popescu a analizat jocul Simonei Halep din meciul cu americanca de 18 ani şi este convins că sistemul ales de fostul lider WTA cu Patrick Mouratoglou a făcut diferenţa. „E extraordinar”, a precizat CTP, mai ales după ce a văzut ce s-a întâmplat în setul 2.

Reclamă

„Gauff avea șanse mari să câștige setul și să vă spun de ce m-am temut. E aproape un reflex inconștient în astfel de moment să revii la ce știi mai bine, să te întorci în zona ta de confort a jocului, pentru că îți spui: ‘Bă, nu merge! Mă rupe asta! Trebuie să revin!’. Sau poate nici nu gândești. Corpul, mintea, se așează în astfel de vechi poziții și atitudini din pricina scorului.

Simona nu a revenit la vechiul joc nicio secundă! Ăsta a fost lucrul cel mai important în acest meci! Deși era condusă net, deși era în pericol de a pierde setul doi a jucat în continuare cu inițiativă. Putea cu acel joc vechi să aștepte să greșească: ‘Nu o să o țină p-asta nivelul ăsta de joc o oră! O să greșească până la urmă!’.

Ei, bine, nu! Simona a continuat cu sistemul acesta cu care a venit de la cabine și pus la punct împreună cu Mouratoglou, este foarte clar lucrul ăsta. A continuat cu acest al doilea joc al ei, cum l-am numit, jocul agresiv, de inițiativă, în care încearcă să facă ea punctele și vrea să câștige pe mâna ei, nu a adversarei! Ăsta a fost un lucru extraordinar și de aici ați văzut că soarta îi ajută pe cei îndrăzneți„, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a depășit-o pe Maria Sharapova la câștiguri din tenis

Românca are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră şi este depăşită numai surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Maria Sharapova, retrasă în 2020, a câștigat de-a lungul carierei 38.777.962 de dolari din tenis. Rusoaica a triumfat în toate turneele de Grand Slam.

Recomandări
  • Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și