Închide meniul

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Atacantul cu mamă româncă reuşeşte transferul carierei

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2022, 10:21

Reclamă
Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Atacantul cu mamă româncă reuşeşte transferul carierei

Karim Adeyemi este pe punctul de a fi transferat de Borussia Dortmund

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund / Profimediaimages

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Atacantul german de 20 de ani, cu mamă româncă, va fi cumpărat de la Red Bull Salzburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul Fabrizio Romano, cel care a anunţat în premieră că Haaland a făcut deja vizita medicală cu Manchester City, a dezvăluit că s-a ajuns la un acord cu puştiul minune care marchează pe bandă rulantă în Austria. Adeyemi are o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro.

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund va investi 38 de milioane de euro în aducerea lui Adeyemi. Va dori apoi să mai aducă un atacant în această vară. Ca şi la Haaland, anunţul oficial ar urma să se anunţe în această săptămână. Ambele transferuri s-au finalizat„, a transmis Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Adeyemi a fost dorit şi de Xavi la Barcelona. Mutarea a fost încercată încă din finalul anului trecut, dar nu s-a ajuns la un acord. Antrenorul catalanilor l-a vrut şi pe Haaland, dar şi-a pierdut speranţa după ce a aflat că norvegianul va ajunge la Manchester City.

Reclamă

Este o situaţie economică foarte dificilă, nu pot să vă ascund asta. Asta este realitatea. Nu aș spune (n.r. că a ratat transferul numai din cauza banilor). Nu vreau să fie o lipsă de respect faţă de proiectele sportive ale altor cluburi. Nu suntem singurul club cu un proiect bun. City a câștigat o mulțime de titluri și concurează la cel mai înalt nivel. Dar dacă se întâmplă ceea ce spui (n.r. transferul lui Haaland la Manchester City), atunci ar fi din cauza unor probleme financiare„, a declarat Xavi, potrivit mirror.co.uk.

Detaliile transferului lui Erling Haaland la Manchester City

Cei de la marca.com au venit cu mai multe detalii despre transferul lui Haaland. Au dezvăluit că Manchester City va achita, în total, 350 de milioane de euro! Gruparea din Bundesliga va primi 75 de milioane de euro, la care se adaugă anumite bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro înseamnă salariul lui Haaland pe patru ani. Şi comisioanele tranzacţiei sunt uriaşe!

Tatăl lui Haaland va primi nu mai puţin de 30 de milioane de euro. Alte 50 de milioane vor fi virate către impresari. Firma care i-a aparţinut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie, va primi 50 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland va ajunge într-un TOP 5 al celor mai bine plătiţi jucători de fotbal. Va încasa peste 3.3 milioane de euro pe lună, 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră şi 77 de euro pe minut.

Norvegianul a înscris 21 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în acest sezon din Bundesliga. Are o cotă de piaţă de 150 de milioane de euro şi va ajunge la clubul care a investit peste 1 miliard de euro în cele 6 sezoane din era Pep Guardiola.

Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003. Real Madrid, Liverpool, Barcelona, PSG și Bayern Munchen se numără printre cluburile uriaşe care l-au „vânat” pe Erling în ultimele luni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și