Închide meniul

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Atacantul cu mamă româncă reuşeşte transferul carierei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2022, 10:21

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Atacantul cu mamă româncă reuşeşte transferul carierei

Karim Adeyemi este pe punctul de a fi transferat de Borussia Dortmund

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund / Profimediaimages

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Atacantul german de 20 de ani, cu mamă româncă, va fi cumpărat de la Red Bull Salzburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul Fabrizio Romano, cel care a anunţat în premieră că Haaland a făcut deja vizita medicală cu Manchester City, a dezvăluit că s-a ajuns la un acord cu puştiul minune care marchează pe bandă rulantă în Austria. Adeyemi are o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro.

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund va investi 38 de milioane de euro în aducerea lui Adeyemi. Va dori apoi să mai aducă un atacant în această vară. Ca şi la Haaland, anunţul oficial ar urma să se anunţe în această săptămână. Ambele transferuri s-au finalizat„, a transmis Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Adeyemi a fost dorit şi de Xavi la Barcelona. Mutarea a fost încercată încă din finalul anului trecut, dar nu s-a ajuns la un acord. Antrenorul catalanilor l-a vrut şi pe Haaland, dar şi-a pierdut speranţa după ce a aflat că norvegianul va ajunge la Manchester City.

Reclamă

Este o situaţie economică foarte dificilă, nu pot să vă ascund asta. Asta este realitatea. Nu aș spune (n.r. că a ratat transferul numai din cauza banilor). Nu vreau să fie o lipsă de respect faţă de proiectele sportive ale altor cluburi. Nu suntem singurul club cu un proiect bun. City a câștigat o mulțime de titluri și concurează la cel mai înalt nivel. Dar dacă se întâmplă ceea ce spui (n.r. transferul lui Haaland la Manchester City), atunci ar fi din cauza unor probleme financiare„, a declarat Xavi, potrivit mirror.co.uk.

Detaliile transferului lui Erling Haaland la Manchester City

Cei de la marca.com au venit cu mai multe detalii despre transferul lui Haaland. Au dezvăluit că Manchester City va achita, în total, 350 de milioane de euro! Gruparea din Bundesliga va primi 75 de milioane de euro, la care se adaugă anumite bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro înseamnă salariul lui Haaland pe patru ani. Şi comisioanele tranzacţiei sunt uriaşe!

Tatăl lui Haaland va primi nu mai puţin de 30 de milioane de euro. Alte 50 de milioane vor fi virate către impresari. Firma care i-a aparţinut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie, va primi 50 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland va ajunge într-un TOP 5 al celor mai bine plătiţi jucători de fotbal. Va încasa peste 3.3 milioane de euro pe lună, 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră şi 77 de euro pe minut.

Norvegianul a înscris 21 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în acest sezon din Bundesliga. Are o cotă de piaţă de 150 de milioane de euro şi va ajunge la clubul care a investit peste 1 miliard de euro în cele 6 sezoane din era Pep Guardiola.

Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003. Real Madrid, Liverpool, Barcelona, PSG și Bayern Munchen se numără printre cluburile uriaşe care l-au „vânat” pe Erling în ultimele luni.

Recomandări
  • Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și