Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone are încredere totală în Edi Iordănescu. „Să-i reînvețe pe jucători să se califice!” Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2022, 17:45 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:54

Reclamă
Ioan Andone are încredere totală în Edi Iordănescu. „Să-i reînvețe pe jucători să se califice! Hai, România! În fiecare zi

Obiectivul lui Edi Iordănescu e să califice naționala la Euro 2024

Edi Iordănescu, în timpul meciului România - Grecia, 0-1, disputat în Ghencea / Hepta

Ioan Andone are încredere totală în Edi Iordănescu că poate să califice România la un turneu final. Fosta glorie a lui Dinamo e de părere că selecționerul trebuie să le insufle tricolorilor mentalitatea de învingători. Andone crede că și Anghel Iordănescu îl poate ajuta pe Edi, din când în când, cu câteva sfaturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Poate să facă Edi lucruri bune… că uite apar jucători. Să facă un grup bun și să-i reînvețe să se califice, să-i reînvețe să câștige! Acum te califici din 20 în 20 de ani, e un lucru extraordinar de grav pentru fotbalul românesc.

Ioan Andone are încredere totală în Edi Iordănescu

Edi are filosofia lui.. îl are și pe tatăl său care poate să îi dea câte un sfat bun. Când vii la națională trebuie să dai totul. Trebuie să le transmiți că sunt o generație bună și că pot să ajungă să-i cunoască lumea…nu numai așa pe internet”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru www.as.ro.

În primele două meciuri la conducerea naționalei, Edi Iordănescu a pierdut cu Grecia, 0-1, și a remizat cu Israel, 2-2. Obiectivul său este calificarea la Euro 2024. Un prim obiectiv intermediar este câștigarea grupei de Nations League, unde România se va duela cu Bosnia și Herțegovina, Muntenegru și Finlanda.

1998 e anul în care România a participat ultima dată la un Campionat Mondial și 2016 e anul în care România s-a calificat ultima dată la un Euro. În campania pentru Mondialul din 2022, tricolorii, conduși atunci de Mirel Rădoi, au ratat barajul la un singur punct.

Reclamă

Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Hai, România! În fiecare zi

Sub sloganul „Hai, România! În fiecare zi.„, Antena 1 a investit în cel mai lung parteneriat semnat de o televiziune comercială din România cu UEFA pentru a transmite meciurile naţionalei până în 2028!

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că „România ne uneşte”, Antena 1 transmite mecuri din următoarele preliminarii EURO 2024 organizat în Germania, meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 organizat în SUA, Mexic şi Canada, integral şi exclusiv preliminariile EURO 2028 şi două ediţii Nations League, în 2022 şi 2024.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și