Închide meniul

Israel – România | „Revoluţia” lui Edi Iordănescu! Doar 3 titulari cu Grecia au prins primul „11”. Cum arată schimbările făcute de selecţioner. Octavian Popescu, din nou rezervă!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 19:53

Israel – România | „Revoluţia lui Edi Iordănescu! Doar 3 titulari cu Grecia au prins primul 11”. Cum arată schimbările făcute de selecţioner. Octavian Popescu, din nou rezervă!

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Edi Iordănescu, în timpul meciului amical România - Grecia / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Israel – România. Faţă de meciul cu Grecia, Edi Iordănescu a făcut 8 schimbări în echipa de start. Florin Niță, Vlad Chiricheș și Alexandru Cicâldău sunt singurii „supravieţuitori” în primul „11” al primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de pe „Netanya Stadium” este al doilea din mandatul lui Iordănescu Jr. Selecţionerul a avut mari probleme de lot, astfel că a făcut nu mai puţin de 8 schimbări.

Israel – România | „Revoluţia” lui Edi Iordănescu! Doar 3 titulari cu Grecia au prins primul „11”

Cristi Manea, Andrei Burcă și Alin Toșca sunt noutăţile din defensivă. La mijloc, Marius Marin şi Darius Olaru sunt jucătorii aleşi de Edi Iordănescu, alături de Alexandru Cicâldău. Valentin Mihăilă, Andrei Ivan şi Dennis Man sunt jucătorii cu care atacăm Israel.

Octavian Popescu este din nou rezervă. „Perla” FCSB a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Tânărul de 19 de ani de la FCSB a avut parte de momente neplăcute după ce a intrat pe teren, în minutul 62.

Cum arată echipa de start a României pentru meciul cu Israel:

Reclamă

Cum a arătat echipa de start din România – Grecia:

Israel – România | Probleme mari de lot pentru Edi Iordănescu

Alex Maxim și Mario Camora nu vor evolua în meciul Israel – România, scrie gsp.ro. Sursa citată notează că fotbalistul lui Gaziantep are viroză, în timp ce fundașul lui CFR Cluj se confruntă cu probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia, la debutul lui Edi Iordănescu.

Vestea că Maxim și Camora nu vor evolua cu Israel vine la doar o zi după ce FRF a anunțat că alți patru fotbaliști au fost depistați cu Covid-19 la ultima testare PCR. Este vorba despre Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase. Toți au ieșit din programul tricolorilor și au intrat în izolare.

Reclamă 4 / 0/3

Din cauza problemelor de lot, au fost convocați de urgență Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB).

Pe de altă parte, Cristi Manea, Denis Alibec, Dennis Man și Nicușor Bancu, care au acuzat viroze respiratorii și n-au fost în lot pentru meciul cu Grecia, s-au refăcut și pot juca cu Israel.

Edi Iordănescu, complet debusolat din cauza problemelor de lot

Israel – România. Edi Iordănescu se pregătește pentru al doilea său meci pe banca naționalei noastre. Noul selecționer a dezvăluit momentele dificile prin care au trecut „tricolorii” înaintea partidei de mâine, de la Netanya, ca urmare a cazurilor de Covid și viroză descoperite în cadrul lotului.

„Ne bucurăm că suntem aici. Contextul e foarte greu pentru noi, vă spun cu sinceritate. Rog presa română să nu folosească alibiuri pentru noi. Nu vreau să construiesc alibiuri. Pentru mine, ca selecţioner nou, nu a fost deloc uşor. Mi-am dorit interacțiune cu jucătorii. Voiam să cunosc grupul, să am discuții individuale, să ne cunoaștem, să pregătim terenul pentru ce urmează.

Am avut câte 4-5 jucători închiși în cameră, le lăsam mâncarea la ușă. A fost foarte greu. Am trecut prin asta de două ori, și la CFR și la FCSB. Dar acum nu știam fiecare ce are (n.r. – Covid sau viroză). Parcă eram spital, nu echipă de fotbal sau cantonament. Te uiți în stânga și în dreapta când auzi că cineva strănută și nu știi cum să reacționezi. Mesajul meu este de a strânge rândurile, de putere, de a depăși aceste obstacole. Aceste lucruri trebuie să ne facă o mentalitate mai puternică.

Situația a fost imposibil de ținut sub control. Sper ca în vară să fim semnificativ mai bine”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă, pentru FRF TV.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și