Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone are încredere totală în Edi Iordănescu. „Să-i reînvețe pe jucători să se califice!” Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2022, 17:45 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:54

Ioan Andone are încredere totală în Edi Iordănescu. „Să-i reînvețe pe jucători să se califice! Hai, România! În fiecare zi

Obiectivul lui Edi Iordănescu e să califice naționala la Euro 2024

Edi Iordănescu, în timpul meciului România - Grecia, 0-1, disputat în Ghencea / Hepta

Ioan Andone are încredere totală în Edi Iordănescu că poate să califice România la un turneu final. Fosta glorie a lui Dinamo e de părere că selecționerul trebuie să le insufle tricolorilor mentalitatea de învingători. Andone crede că și Anghel Iordănescu îl poate ajuta pe Edi, din când în când, cu câteva sfaturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Poate să facă Edi lucruri bune… că uite apar jucători. Să facă un grup bun și să-i reînvețe să se califice, să-i reînvețe să câștige! Acum te califici din 20 în 20 de ani, e un lucru extraordinar de grav pentru fotbalul românesc.

Ioan Andone are încredere totală în Edi Iordănescu

Edi are filosofia lui.. îl are și pe tatăl său care poate să îi dea câte un sfat bun. Când vii la națională trebuie să dai totul. Trebuie să le transmiți că sunt o generație bună și că pot să ajungă să-i cunoască lumea…nu numai așa pe internet”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru www.as.ro.

În primele două meciuri la conducerea naționalei, Edi Iordănescu a pierdut cu Grecia, 0-1, și a remizat cu Israel, 2-2. Obiectivul său este calificarea la Euro 2024. Un prim obiectiv intermediar este câștigarea grupei de Nations League, unde România se va duela cu Bosnia și Herțegovina, Muntenegru și Finlanda.

1998 e anul în care România a participat ultima dată la un Campionat Mondial și 2016 e anul în care România s-a calificat ultima dată la un Euro. În campania pentru Mondialul din 2022, tricolorii, conduși atunci de Mirel Rădoi, au ratat barajul la un singur punct.

Reclamă

Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Hai, România! În fiecare zi

Sub sloganul „Hai, România! În fiecare zi.„, Antena 1 a investit în cel mai lung parteneriat semnat de o televiziune comercială din România cu UEFA pentru a transmite meciurile naţionalei până în 2028!

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că „România ne uneşte”, Antena 1 transmite mecuri din următoarele preliminarii EURO 2024 organizat în Germania, meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 organizat în SUA, Mexic şi Canada, integral şi exclusiv preliminariile EURO 2028 şi două ediţii Nations League, în 2022 şi 2024.

 

Recomandări
  • Ioan Andone crede ca Edi Iordanescu poate trimite România la Euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și