Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, „dublă” de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4. Kylian Mbappe i-a pasat de fiecare dată

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2022, 0:38

Reclamă
Lionel Messi, „dublă de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4. Kylian Mbappe i-a pasat de fiecare dată

Lionel Messi, Argentina

Profimedia

Lionel Messi, „dublă” de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4. Starul argentinian a reuşit acest lucru cu ajutorul lui Kylian Mbappe. Pentru Lionel Messi, acest a fost golul cu numărul 10 pentru campioana Franţei, în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 6, din pasa lui Kylian Mbappe.

Video AICI cu primul gol marcat de Messi

Lionel Messi, „dublă” de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4

Acelaşi Kylian Mbappe i-a pasat lui Messi şi la al doilea gol. Starul argentinian a driblat şi portarul şi a marcat.

Video AICI cu al doilea gol al lui Messi

Reclamă

Montpellier – PSG 0-4 | Kylian Mbappe a marcat şi el

Lionel Messi a deschis doar balul în partida cu Montpellier. Campioana Franţei s-a impus cu 4-0. Di Maria şi Kylian Mbappe au marcat şi ei.

Vizita lui Mbappe la Madrid, motiv de îngrijorare pentru PSG

PSG i-a dat câteva zile libere lui Mbappe înaintea partidei cu Montpellier, iar acesta a profitat şi a mers la Madrid însoțit de Achraf Hakimi, dar și de alte trei persoane. Momentan nu se ştie motivul exact pentru care Mbappe a facut ”deplasarea” în capitala Spaniei dar, potrivit Mundo Deportivo, acesta ar avea o problemă de rezolvat.

Au fost zvonuri că atacantul parizienilor urma să discute cu oficialii de la Madrid despre problema distribuirii banilor obținuți din contractele de imagine. Madrilenii şi-au dorit ca Mbappe să cedeze jumătate din suma clubului, în timp ce fotbalistul își dorea să păstreze suma integrală.

Reclamă 4 / 0/3

Gruparea de pe Bernabeu îi oferea lui Mbappe un bonus de 100 de milioane de euro la semnătură. Pe lângă acești bani, Mbappe putea fi remunerat la Real Madrid cu un salariu de 50 de milioane de euro brut pe sezon. El ar urma să semneze cu Real Madrid un contract valabil pentru cinci sezoane.

În prezent, atacantul de la Paris Saint-Germain este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. Kylian Mbappe are 43 de meciuri jucate pentru PSG, perioadă în care şi-a trecut în cont 35 de goluri și 23 de pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și