Închide meniul

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Alex Bourceanu! Dezvăluiri de senzație ale fostului căpitan de la FCSB

Antena Sport Publicat: 19 mai 2022, 7:00 / Actualizat: 19 mai 2022, 11:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Alex Bourceanu! Dezvăluiri de senzație ale fostului căpitan de la FCSB

Alex Bourceanu, interviu-eveniment la AS.ro LIVE

Alex Bourceanu, în timpul unui interviu / AS.ro

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Alex Bourceanu. Fostul căpitan de la FCSB vine cu dezvăluiri savuroase în emisiunea lui Cătălin Oprișan, de la ora 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Bourceanu a acordat un interviu-eveniment pentru AS.ro, care va putea fi urmărit în emisiunea lui Cătălin Oprișan, joi, de la ora 10:30.

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Alex Bourceanu, în emisiunea lui Cătălin Oprișan

Fostul mijlocaș de la FCSB și naționala României va vorbi despre cele mai importante subiecte din fotbalul românesc.

Bourceanu și-a agățat ghetele în cui la finalul anului trecut, după o ultimă experiență la SCM Gloria Buzău. Fostul internațional a trăit cele mai frumoase momente ale carierei în perioada petrecută la FCSB.

Fostul mijlocaș, de profil defensiv, a ajuns la echipa lui Gigi Becali în 2011, de la Poli Timișoara, în schimbul sumei de 750.000 de euro. Per total, Bourceanu a adunat 176 de meciuri în tricoul „roș-albaștrilor”, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere 30 de pase decisive.

Reclamă

Alex Bourceanu a câștigat 7 trofee alături de FCSB: 3 titluri în Liga 1, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă a României.

De-a lungul carierei, Bourceanu a mai evoluat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara, Trabzonspor, Arsenal Tula, Dunărea Călărași și SCM Gloria Buzău. Fostul mijlocaș a bifat și 27 de selecții la naționala României. Bourceanu a debutat sub „tricolor” în 2009, sub comanda lui Victor Pițurcă.

Alex Bourceanu visează să o antreneze pe FCSB

Au trecut anii pe lângă Alex Bourceanu (37 ani), fostul căpitan al FCSB, şi el încă nu şi-a văzut visul de a fi antrenor. La noi, ca să-ţi iei carnetul de antrenor, e la fel de greu ca la Facultatea de Medicină.

Reclamă 4 / 0/3

Şase ani durează cursurile pentru carnetul de antrenor. Problema fostului căpitan de la FCSB e că a făcut deja trei ani de şcoală, la Snagov. Iar şcoala lui nu mai e recunoscută de FRF.

„Dacă nu se semnează acel protocol, sunt în aceeaşi situaţie de acum trei ani, deci am pierdut trei ani de zile”, spune Alex Bourceanu.

Alex Bourceanu se visează antrenor la FCSB, la fel ca prietenul Mihai Pintilii.

(n.r. V-aţi vedeea lucrând împreună?) Da! În teren colaboram foarte bine!”, a transmis „Gladiatorul”, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

(n.r. Ai putea lucra cu Gigi Becali, ca antrenor?) E foarte important ca în momentul în care discuţi cu patronul… patronul discută cu tine, de fapt!”, a mai spus fostul căpitan al FCSB.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și