Închide meniul

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Alex Bourceanu! Dezvăluiri de senzație ale fostului căpitan de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2022, 7:00 / Actualizat: 19 mai 2022, 11:20

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Alex Bourceanu! Dezvăluiri de senzație ale fostului căpitan de la FCSB

Alex Bourceanu, interviu-eveniment la AS.ro LIVE

Alex Bourceanu, în timpul unui interviu / AS.ro

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Alex Bourceanu. Fostul căpitan de la FCSB vine cu dezvăluiri savuroase în emisiunea lui Cătălin Oprișan, de la ora 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Bourceanu a acordat un interviu-eveniment pentru AS.ro, care va putea fi urmărit în emisiunea lui Cătălin Oprișan, joi, de la ora 10:30.

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Alex Bourceanu, în emisiunea lui Cătălin Oprișan

Fostul mijlocaș de la FCSB și naționala României va vorbi despre cele mai importante subiecte din fotbalul românesc.

Bourceanu și-a agățat ghetele în cui la finalul anului trecut, după o ultimă experiență la SCM Gloria Buzău. Fostul internațional a trăit cele mai frumoase momente ale carierei în perioada petrecută la FCSB.

Fostul mijlocaș, de profil defensiv, a ajuns la echipa lui Gigi Becali în 2011, de la Poli Timișoara, în schimbul sumei de 750.000 de euro. Per total, Bourceanu a adunat 176 de meciuri în tricoul „roș-albaștrilor”, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere 30 de pase decisive.

Reclamă

Alex Bourceanu a câștigat 7 trofee alături de FCSB: 3 titluri în Liga 1, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă a României.

De-a lungul carierei, Bourceanu a mai evoluat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara, Trabzonspor, Arsenal Tula, Dunărea Călărași și SCM Gloria Buzău. Fostul mijlocaș a bifat și 27 de selecții la naționala României. Bourceanu a debutat sub „tricolor” în 2009, sub comanda lui Victor Pițurcă.

Alex Bourceanu visează să o antreneze pe FCSB

Au trecut anii pe lângă Alex Bourceanu (37 ani), fostul căpitan al FCSB, şi el încă nu şi-a văzut visul de a fi antrenor. La noi, ca să-ţi iei carnetul de antrenor, e la fel de greu ca la Facultatea de Medicină.

Reclamă 4 / 0/3

Şase ani durează cursurile pentru carnetul de antrenor. Problema fostului căpitan de la FCSB e că a făcut deja trei ani de şcoală, la Snagov. Iar şcoala lui nu mai e recunoscută de FRF.

„Dacă nu se semnează acel protocol, sunt în aceeaşi situaţie de acum trei ani, deci am pierdut trei ani de zile”, spune Alex Bourceanu.

Alex Bourceanu se visează antrenor la FCSB, la fel ca prietenul Mihai Pintilii.

(n.r. V-aţi vedeea lucrând împreună?) Da! În teren colaboram foarte bine!”, a transmis „Gladiatorul”, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

(n.r. Ai putea lucra cu Gigi Becali, ca antrenor?) E foarte important ca în momentul în care discuţi cu patronul… patronul discută cu tine, de fapt!”, a mai spus fostul căpitan al FCSB.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și