Închide meniul

Erik Lincar ar fi vrut să umilească Dinamo: „Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2022, 23:53

Reclamă
Erik Lincar ar fi vrut să umilească Dinamo: „Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse!

Erik Lincar este antrenorul celor de la Universitatea Cluj

Erik Lincar, în timpul unui meci / Hepta

Erik Lincar ar fi vrut să umilească Dinamo. Tehnicianul clujenilor nu a fost mulţumit de victoria cu 2-0 în faţa celor de la Dinamo. Lincar şi-ar fi dorit un scor mai mare, pentru a avea linişte în retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj a învins Dinamo cu 2-0, însă Erik Lincar şi-a dorit ca scorul să fi fost mai mare, având în vedere că echipa sa a rata mai multe ocazii.

Erik Lincar ar fi vrut să umilească Dinamo

”E prima repriză, mai avem o repriză la Bucureşti, de 95 de minute, 100 de minute. Sper să fim la fel de motivaţi, de luptători, cum am fost în seara asta, chiar dacă nu a fost la cel mai înalt nivel calitatea în unele momente. Am avut două ocazii enorme, monumentale, singur cu portarul, am ratat. Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse.

E adevărat că şi Dinamo a lovit de două ori bara. Dacă vom promova, o vom face prin grup şi prin muncă. Astăzi am avut şansa să marcăm primii, ceea ce a fost important. Am avut şi şansă pe final de joc, că am marcat în 10 oameni contra unei echipe ca Dinamo. Va câştiga cine va fi mai puternic mental. Nu sunt fericit cu eliminarea lui Ely, am spus să fie mai atent cine are galben. Chiar a fost un fault stupid, dar ce să facem? Mergem înainte, muncim săptămâna asta şi mergem cu încredere la Bucureşti”, a spus Erik Lincar.

Dragoş Tescan, unul dintre cei mai buni jucători de la U Cluj, e de părere că echipa sa a luat o opţiune uriaşă de a promova în Liga 1.

Reclamă

Cred că era important să arătăm altfel decât la meciul cu Sibiu. Am arătat atitudine. Am acvut ocaziile mai importante, chiar dacă Dinamo a avut două bare.Când joci cu Dinamo trebuie să lași ultima epicătură de energie pe teren. Cred că în cazul în care nu se înscria, se putea vorbi de roșu, pentru că a fost o ieșire hazardată a portarului (n.r. la golul de 1-0).

În fotbal câteodată meriți să câștigi și pierzi, iar câteodată nu meriți și câștigi. Eu nu m-am gândit că o să ne domine. Mă bucur că am reușit să-i ținem sub o presiune constantă. Am luat o opțiune pentru Liga 1. Au jucători cu mare calitate, dar ne-am dăruit mai mult azi. Returul trebuie abordat la fel, cu dăruire, să ne luptăm mai mult”, a declarat Dragoș Tescan, la finalul meciului cu Dinamo, comform digisport.ro.

A fost o seară extraordinară. E plăcerea tuturor să prestezi un astfel de fotbal. A trebuit să ne apărăm, însă am încredere în defensiva noastră. Ne-am apărat foarte bine şi am reuşit să marcăm al doilea gol. Dedic golul acesta soţiei mele, care a plecat în Ucraina. Trebuie să jucăm cu aceeaşi determinare„, a spus şi Boiciuc, autorul celui de-al doilea gol al celor de la Universitatea Cluj.

„U” Cluj – Dinamo 2-0 | Dezastru pentru echipa lui Dusan Uhrin! „Câinii”, la 90 de minute de Liga 2

Cele două echipe s-au luptat „în familie” la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1. Echipa lui Erik Lincar a câştigat cu 2-0, graţie reuşitelor lui Remacle şi Boiciuc. „Câinii” sunt obligaţi să câştige returul de săptămâna viitoare pentru a nu retrograda în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele obținute în acest sezon au făcut ca U Cluj și Dinamo să se înfrunte la baraj. Ardelenii au încheiat play-off-ul din Liga a 2-a pe locul 3, în timp ce „câinii” lui Dusan Uhrin au terminat pe locul 14 în play-out-ul din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și