Închide meniul
VIDEO

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns! ”Sunt atât de mândru că sunt ucrainean”

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 23:12

Reclamă
Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns! ”Sunt atât de mândru că sunt ucrainean”

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns

Oleksandr Zinchenko, după ce a câștigat titlul cu Manchester City / Colaj Profimedia Images

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns, după ce Manchester City a câștigat titlul în Anglia, după o revenire dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinchenko a luat în timpul sărbătorii de pe stadion drapelul pe care îl avea pe el, a pus trofeul pe gazon şi drapelul pe trofeu. Apoi, el a luat drapelul şi a început să plângă. Câţiva colegi au veni ca să îl încurajeze, iar toții fanii l-au aplaudat.

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns

La Sky Sports, Zinchenko a spus că este pentru el un moment de neuitat. “Sunt atât de mândru că sunt ucrainean. Mi-ar plăcea mult să duc într-o zi acest trofeu în Ucraina, pentru toţi ucrainenii, pentru că ei merită”, a declarat fotbalistul.

El a menţionat că perioada scursă de la startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina a fost cea mai grea din viaţa sa.

Reclamă

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League! Manchester City a căștigat titlul în Anglia

Manchester City s-a impus cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2 în meciul cu Aston Vila. Au marcat Cash ’37 şi Coutinho ’69 pentru Aston Villa, respectiv Gundogan ’76, ’81 şi Rodri ’78 pentru City.

Rivala Liverpool, care a terminat sezonul pe locul doi, a învins cu 3-1 Wolverhampton, după ce adversarii au condus cu 1-0. Pentru Wolverhampton a marcat Neto ‘3. Liverpool a înscris prin Mane ’24, Salah ’84 şi Robertson ’89.

Primele patru clasate, Manchester City, Liverpool, Chelsea şi Tottenham, vor juca în grupele Ligii Campionilor. Locurile 5 şi 6, Arsenal şi Manchester United, vor evolua în grupele Ligii Europa, iar ocupanta poziţiei a şaptea, West Ham, va participa în play-off-ul Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Oleksandr Zinchenko, noi dezvăluiri cutremurătoare despre atrocităţile ruşilor

Cu o lună în urmă, Oleksandr Zinchenko a făcut noi dezvăluiri cutremutoare despre războiul din Ucraina. Starul lui Manchester City spunea că soldaţii ruşi omoară câinii şi îi mănâncă.

”E oribil. Ceea ce au făcut ei este un șoc pentru întreaga lume. Lucruri groaznice, teribile. Ne-au ucis civilii, copiii noștri. Ne-au violat femeile și fetele. Au ucis câini și i-au mâncat. Nici nu pot descrie ce simt pentru ei.

Îi urăsc atât de mult pentru tot ce au făcut poporului ucrainean și Ucrainei. Și urăsc oamenii din Rusia care încearcă să-i convingă pe alții că asta este propagandă. E o rușine. Cum o pot spune? Oamenii mi-au trimis fotografii reale, fapte reale. Cadavrele morților au rămas pe pământ timp de două săptămâni. Trebuie să răspundă pentru asta.

Sunt oameni de 50-60 de ani care se uită doar la televizor și sunt mințiți de ani de zile. Am văzut cetățeni ruși întrebați dacă susțin acțiunile președintelui lor. Ei răspund: ’Da, desigur, suntem de partea lui’. Iar când sunt întrebați dacă-și vor asuma sancțiunile, ei răspund că o vor face. Cum se pot convinge astfel de oameni? Și cum poate funcționa o astfel de țară? Am văzut cifre că peste 70% dintre ruși susțin această catastrofă. Este incredibil, pur și simplu nu înțeleg”, a declarat Zinchenko, potrivit sport.ua, la jumătatea lunii aprilie.

Oleksandr Zinchenko, dezamăgit de tăcerea fotbaliştilor ruşi în privinţa războiului

Fundaşul ucrainean al formaţiei Manchester City, Oleksandr Zinchenko, s-a declarat dezamăgit de tăcerea fotbaliştilor ruşi despre războiul din Ucraina, conform The Guardian.

„Am prieteni acolo, un cerc redus acum aproape la nimic. Sunt atât de dezamăgit. Oamenii pe care îi cunosc m-au sunat de îndată ce a avut loc invazia, mi-au trimis mesaje: «Îmi pare atât de rău, Alex, dar nu putem face nimic». Sigur că poţi face ceva„, a explicat jucătorul, care a jucat un sezon (2015-2016) la FK Ufa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și