Închide meniul
VIDEO

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns! ”Sunt atât de mândru că sunt ucrainean”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 23:12

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns! ”Sunt atât de mândru că sunt ucrainean”

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns

Oleksandr Zinchenko, după ce a câștigat titlul cu Manchester City / Colaj Profimedia Images

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns, după ce Manchester City a câștigat titlul în Anglia, după o revenire dramatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinchenko a luat în timpul sărbătorii de pe stadion drapelul pe care îl avea pe el, a pus trofeul pe gazon şi drapelul pe trofeu. Apoi, el a luat drapelul şi a început să plângă. Câţiva colegi au veni ca să îl încurajeze, iar toții fanii l-au aplaudat.

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns

La Sky Sports, Zinchenko a spus că este pentru el un moment de neuitat. “Sunt atât de mândru că sunt ucrainean. Mi-ar plăcea mult să duc într-o zi acest trofeu în Ucraina, pentru toţi ucrainenii, pentru că ei merită”, a declarat fotbalistul.

El a menţionat că perioada scursă de la startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina a fost cea mai grea din viaţa sa.

Reclamă

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League! Manchester City a căștigat titlul în Anglia

Manchester City s-a impus cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2 în meciul cu Aston Vila. Au marcat Cash ’37 şi Coutinho ’69 pentru Aston Villa, respectiv Gundogan ’76, ’81 şi Rodri ’78 pentru City.

Rivala Liverpool, care a terminat sezonul pe locul doi, a învins cu 3-1 Wolverhampton, după ce adversarii au condus cu 1-0. Pentru Wolverhampton a marcat Neto ‘3. Liverpool a înscris prin Mane ’24, Salah ’84 şi Robertson ’89.

Primele patru clasate, Manchester City, Liverpool, Chelsea şi Tottenham, vor juca în grupele Ligii Campionilor. Locurile 5 şi 6, Arsenal şi Manchester United, vor evolua în grupele Ligii Europa, iar ocupanta poziţiei a şaptea, West Ham, va participa în play-off-ul Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Oleksandr Zinchenko, noi dezvăluiri cutremurătoare despre atrocităţile ruşilor

Cu o lună în urmă, Oleksandr Zinchenko a făcut noi dezvăluiri cutremutoare despre războiul din Ucraina. Starul lui Manchester City spunea că soldaţii ruşi omoară câinii şi îi mănâncă.

”E oribil. Ceea ce au făcut ei este un șoc pentru întreaga lume. Lucruri groaznice, teribile. Ne-au ucis civilii, copiii noștri. Ne-au violat femeile și fetele. Au ucis câini și i-au mâncat. Nici nu pot descrie ce simt pentru ei.

Îi urăsc atât de mult pentru tot ce au făcut poporului ucrainean și Ucrainei. Și urăsc oamenii din Rusia care încearcă să-i convingă pe alții că asta este propagandă. E o rușine. Cum o pot spune? Oamenii mi-au trimis fotografii reale, fapte reale. Cadavrele morților au rămas pe pământ timp de două săptămâni. Trebuie să răspundă pentru asta.

Sunt oameni de 50-60 de ani care se uită doar la televizor și sunt mințiți de ani de zile. Am văzut cetățeni ruși întrebați dacă susțin acțiunile președintelui lor. Ei răspund: ’Da, desigur, suntem de partea lui’. Iar când sunt întrebați dacă-și vor asuma sancțiunile, ei răspund că o vor face. Cum se pot convinge astfel de oameni? Și cum poate funcționa o astfel de țară? Am văzut cifre că peste 70% dintre ruși susțin această catastrofă. Este incredibil, pur și simplu nu înțeleg”, a declarat Zinchenko, potrivit sport.ua, la jumătatea lunii aprilie.

Oleksandr Zinchenko, dezamăgit de tăcerea fotbaliştilor ruşi în privinţa războiului

Fundaşul ucrainean al formaţiei Manchester City, Oleksandr Zinchenko, s-a declarat dezamăgit de tăcerea fotbaliştilor ruşi despre războiul din Ucraina, conform The Guardian.

„Am prieteni acolo, un cerc redus acum aproape la nimic. Sunt atât de dezamăgit. Oamenii pe care îi cunosc m-au sunat de îndată ce a avut loc invazia, mi-au trimis mesaje: «Îmi pare atât de rău, Alex, dar nu putem face nimic». Sigur că poţi face ceva„, a explicat jucătorul, care a jucat un sezon (2015-2016) la FK Ufa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și