Închide meniul

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor: „Este uitat!” Replica mamei starului francez

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2022, 9:00

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor: „Este uitat! Replica mamei starului francez

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe

Profimedia

Florentino Perez l-a uitat pe Kylian Mbappe. Preşedintele Realului a fost în culmea fericirii după triumful istoric din UEFA Champions League. Perez nu a uitat că starul lui PSG, Kylian Mbappe, a refuzat oferta celor de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentino Perez spune că, în acest moment, Kylian Mbappe este „istorie” pentru el şi Real Madrid.

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe: „Este uitat”

Real Madrid va continua să lucreze mereu pentru a avea cei mai buni jucători, dar astăzi Mbappe este deja uitat. Nu s-a întâmplat nimic, Real Madrid a avut un sezon perfect și aceasta este o problemă uitată.

Transferul lui Mbappe la Real Madrid a fost o posibilitate, dar el a ales în cele din urmă și e decizia lui. Real Madrid rămâne Real Madrid, Mbappe rămâne Mbappe și PSG rămâne PSG. Nimic nu s-a schimbat din cauza deciziei lui„, a spus Florentino Perez conform as.com.

Mama lui Mbappe, reacţie după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor

Şi mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, a avut o reacţie pe reţelele de socializare după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor. Aceasta a explicat de ce fiul său a ales să rămână la PSG.

Reclamă

„Acesta este motivul pentru care Mbappé a decis să rămână la PSG. Care este valoarea adăugată de a merge la un campioana Spaniei şi Europei? Niciuna. Imposibil să faci mai bine chiar și marcând 70 de goluri. La Paris, poți face istorie. Va fi de anul viitor?”, a scris mama lui Mbappe pe reţelele de socializare.

Kylian Mbappe a ţinut cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor

Starul francez a ţinut cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor. A spus-o chiar el într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

„De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul. De mic am încercat să avansez din provocare în provocare. De mic mi-am construit drumul spre succes, respectând întotdeauna regulile de conduită.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să vă anunț că am ales să-mi prelungesc contractul cu PSG. Sunt convins că aici voi continua să cresc. Vreau să-i mulțumesc președintelui Al Khelaifi pentru încredere și răbdare. De asemenea, le mulțumesc fanilor lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru manifestările lor nesfârșite de afecțiune.

Vreau, de asemenea, să mulțumesc sincer Madridului și președintelui Florentino Perez. Recunosc oportunitatea și privilegiul de a fi dorit de un astfel de club. Bănuiesc că sunt dezamăgiți.

Voi fi cel mai mare fan al lor la finala Champions League de la Paris. Acasă la mine”, a scris Kylian Mbappe, pe contul de Twitter.

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Real Madrid, noua campioană a Europei

Liverpool – Real Madrid 0-1. Formația lui Carlo Ancelotti s-a impus la Paris și a cucerit cel de-al 14-lea trofeu UEFA Champions League din istoria clubului. Vinicius a marcat golul victoriei și a devenit eroul „galacticilor” pe Stade de France. Real Madrid a scris istorie în UEFA Champions League! Formația de pe Santiago Bernabeu și-a trecut în palmares al 14-lea trofeu suprem.

Real a ajuns la 14 trofee în cea mai tare competiție inter-cluburi. Madrilenii s-au distanțat de AC Milan (7) și adversara din această seară, Liverpool (6). „Galacticii” au câștigat pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League. Vinicius a marcat unicul gol al partidei în minutul 59, după o centrare expediată de Federico Valverde.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și