Închide meniul

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor: „Este uitat!” Replica mamei starului francez

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2022, 9:00

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor: „Este uitat! Replica mamei starului francez

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe

Profimedia

  • Florentino Perez, mesaj pentru Mbappe
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Florentino Perez l-a uitat pe Kylian Mbappe. Preşedintele Realului a fost în culmea fericirii după triumful istoric din UEFA Champions League. Perez nu a uitat că starul lui PSG, Kylian Mbappe, a refuzat oferta celor de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentino Perez spune că, în acest moment, Kylian Mbappe este „istorie” pentru el şi Real Madrid.

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe: „Este uitat”

Real Madrid va continua să lucreze mereu pentru a avea cei mai buni jucători, dar astăzi Mbappe este deja uitat. Nu s-a întâmplat nimic, Real Madrid a avut un sezon perfect și aceasta este o problemă uitată.

Reclamă

Transferul lui Mbappe la Real Madrid a fost o posibilitate, dar el a ales în cele din urmă și e decizia lui. Real Madrid rămâne Real Madrid, Mbappe rămâne Mbappe și PSG rămâne PSG. Nimic nu s-a schimbat din cauza deciziei lui„, a spus Florentino Perez conform as.com.

Mama lui Mbappe, reacţie după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor

Şi mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, a avut o reacţie pe reţelele de socializare după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor. Aceasta a explicat de ce fiul său a ales să rămână la PSG.

Reclamă

„Acesta este motivul pentru care Mbappé a decis să rămână la PSG. Care este valoarea adăugată de a merge la un campioana Spaniei şi Europei? Niciuna. Imposibil să faci mai bine chiar și marcând 70 de goluri. La Paris, poți face istorie. Va fi de anul viitor?”, a scris mama lui Mbappe pe reţelele de socializare.

Kylian Mbappe a ţinut cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor

Starul francez a ţinut cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor. A spus-o chiar el într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

„De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul. De mic am încercat să avansez din provocare în provocare. De mic mi-am construit drumul spre succes, respectând întotdeauna regulile de conduită.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să vă anunț că am ales să-mi prelungesc contractul cu PSG. Sunt convins că aici voi continua să cresc. Vreau să-i mulțumesc președintelui Al Khelaifi pentru încredere și răbdare. De asemenea, le mulțumesc fanilor lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru manifestările lor nesfârșite de afecțiune.

Vreau, de asemenea, să mulțumesc sincer Madridului și președintelui Florentino Perez. Recunosc oportunitatea și privilegiul de a fi dorit de un astfel de club. Bănuiesc că sunt dezamăgiți.

Voi fi cel mai mare fan al lor la finala Champions League de la Paris. Acasă la mine”, a scris Kylian Mbappe, pe contul de Twitter.

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Real Madrid, noua campioană a Europei

Liverpool – Real Madrid 0-1. Formația lui Carlo Ancelotti s-a impus la Paris și a cucerit cel de-al 14-lea trofeu UEFA Champions League din istoria clubului. Vinicius a marcat golul victoriei și a devenit eroul „galacticilor” pe Stade de France. Real Madrid a scris istorie în UEFA Champions League! Formația de pe Santiago Bernabeu și-a trecut în palmares al 14-lea trofeu suprem.

Real a ajuns la 14 trofee în cea mai tare competiție inter-cluburi. Madrilenii s-au distanțat de AC Milan (7) și adversara din această seară, Liverpool (6). „Galacticii” au câștigat pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League. Vinicius a marcat unicul gol al partidei în minutul 59, după o centrare expediată de Federico Valverde.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul