Închide meniul
VIDEO

Imaginea zilei! Mihai Stoica a luat tot bronzul de la Craiova

Antena Sport Publicat: 31 mai 2022, 12:53

Reclamă
Imaginea zilei! Mihai Stoica a luat tot bronzul de la Craiova

Mihai Stoica, aruncat în psicină de Ghoerghe Mustaţă

Mihai Stoica, ironii la adresa celor de la Dinamo | AntenaSport

Imaginea zilei! Mihai Stoica la bustul gol! Prezent la finala Cupei României U15, dintre FCSB și U Cluj, MM s-a dezbrăcat la bustul gol pentru a se bronza. Meciul se joacă la Centrul Turistic de Agrement și Sport Dolj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în finala Cupei U15, cu scorul de 5-0. Copiii U15 de la FCSB sunt antrenați de Alin Stoica. Roș-albaștrii au reușit astfel eventul, după ce în urmă cu câteva zile au câștigat și campionatul.

Imaginea zilei! Mihai Stoica la bustul gol

Managerul general de la FCSB s-a decis să meargă la meci, pentru a vedea juniorii de la Academia FCSB. Se pare că acesta s-a dus cu noroc, deoarece elevii lui Alin Stoica nu au avut probleme cu ardelenii.

Mihai Stoica a profitat de soarele de afară și s-a lăsat la bustul gol, pentru a se bronza.

Reclamă

FCSB a câștigat Liga Elitelor U15

FCSB a ajuns în finala Cupei U15 după ce a câștigat Liga Elitelor U15. FCSB s-a impus în fața celor de la Farul Constanța cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Luca Ilie, Matei Manolache și Denis Colibășanu.

Pentru FCSB este a doua prezență în finala Ligii Elitelor. În semifinalele competiției, FCSB a trecut de CS Atletico Arad, scor 5-3, iar Farul Constanța a învins cu 3-1 Universitatea Craiova. Craiovenii au reușit să se impună în finala mică a turneului final, scor 5-4 în duelul cu CS Atletico Arad.

Mihai Stoica, reacţie uluitoare la câteva ore după retrogradarea lui Dinamo

Mihai Stoica, reacţie uluitoare la o zi după retrogradarea lui Dinamo. Managerul a luat foc din cauza faptului că s-a spus că va fi derby Steaua – Dinamo în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a evitat să îşi ironizeze rivala după umilinţa istorică, însă a avut o reacţie dură la adresa celor care contestă identitatea celor de la FCSB.

După ploaia de ieri a apărut o nouă specie de idioți. Ăștia care pretind că va fi derby în Liga 2. Păi de ce se umplea Arena Națională la meciurile noastre cu Dinamo? De ce apăreau statistici înainte și după? De ce se repeta obsesiv că sunt două echipe care n-au retrogradat niciodată? FCSB = Steaua. Toți o știu, doar că unii n-o recunosc„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și