Închide meniul
VIDEO

Imaginea zilei! Mihai Stoica a luat tot bronzul de la Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2022, 12:53

Imaginea zilei! Mihai Stoica a luat tot bronzul de la Craiova

Mihai Stoica, aruncat în psicină de Ghoerghe Mustaţă

Mihai Stoica, ironii la adresa celor de la Dinamo | AntenaSport

Imaginea zilei! Mihai Stoica la bustul gol! Prezent la finala Cupei României U15, dintre FCSB și U Cluj, MM s-a dezbrăcat la bustul gol pentru a se bronza. Meciul se joacă la Centrul Turistic de Agrement și Sport Dolj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în finala Cupei U15, cu scorul de 5-0. Copiii U15 de la FCSB sunt antrenați de Alin Stoica. Roș-albaștrii au reușit astfel eventul, după ce în urmă cu câteva zile au câștigat și campionatul.

Imaginea zilei! Mihai Stoica la bustul gol

Managerul general de la FCSB s-a decis să meargă la meci, pentru a vedea juniorii de la Academia FCSB. Se pare că acesta s-a dus cu noroc, deoarece elevii lui Alin Stoica nu au avut probleme cu ardelenii.

Mihai Stoica a profitat de soarele de afară și s-a lăsat la bustul gol, pentru a se bronza.

Reclamă

FCSB a câștigat Liga Elitelor U15

FCSB a ajuns în finala Cupei U15 după ce a câștigat Liga Elitelor U15. FCSB s-a impus în fața celor de la Farul Constanța cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Luca Ilie, Matei Manolache și Denis Colibășanu.

Pentru FCSB este a doua prezență în finala Ligii Elitelor. În semifinalele competiției, FCSB a trecut de CS Atletico Arad, scor 5-3, iar Farul Constanța a învins cu 3-1 Universitatea Craiova. Craiovenii au reușit să se impună în finala mică a turneului final, scor 5-4 în duelul cu CS Atletico Arad.

Mihai Stoica, reacţie uluitoare la câteva ore după retrogradarea lui Dinamo

Mihai Stoica, reacţie uluitoare la o zi după retrogradarea lui Dinamo. Managerul a luat foc din cauza faptului că s-a spus că va fi derby Steaua – Dinamo în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a evitat să îşi ironizeze rivala după umilinţa istorică, însă a avut o reacţie dură la adresa celor care contestă identitatea celor de la FCSB.

După ploaia de ieri a apărut o nouă specie de idioți. Ăștia care pretind că va fi derby în Liga 2. Păi de ce se umplea Arena Națională la meciurile noastre cu Dinamo? De ce apăreau statistici înainte și după? De ce se repeta obsesiv că sunt două echipe care n-au retrogradat niciodată? FCSB = Steaua. Toți o știu, doar că unii n-o recunosc„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și