Închide meniul

Florin Tănase nu s-a ascuns. „El este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!”. Căpitanul lui FCSB, reacţie acidă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2022, 10:02

Reclamă
Florin Tănase nu s-a ascuns. „El este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!. Căpitanul lui FCSB, reacţie acidă!

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Florin Tănase nu s-a ascuns şi a anunţat cine consideră că este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc. Golgheterul Ligii 1 i-a arătat cu degetul chiar pe rivalii de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan, juristul lui CSA Steaua, este cel care a stârnit furia celui mai bun marcator de la FCSB. Atacantul de 27 de ani este convins că ruptura dintre echipa lui Gigi Becali şi oficialii Armatei s-au produs tocmai din cauza lui Talpan.

Florin Tănase nu s-a ascuns: „Florin Talpan este cel mai antipatic personaj”

Chiar nu prea știu pe cine să zic (n.r. cine e cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc). Aș zice unul care nu e din fotbalul românesc, dar care s-a băgat în fotbalul românesc și cred că a făcut foarte mult rău.

Numele lui: Florin Talpan. Zic asta pentru că ei nu aveau de ce să înființeze acea echipă nouă din moment ce milioane de oameni susțin că FCSB e Steaua”, a declarat Florin Tănase pentru gsp.ro.

Jucătorul care ar putea pleca în această vară de la vicecampioana României a avut un schimb de replici şi cu Ministrul Apărării Naţionale. A reproşat faptul că FCSB nu a fost primită pe Stadionul Steaua, care a costat aproape 100 de milioane de euro.

Reclamă

La începutul lunii mai, Tănase a răbufnit când a fost întrebat unde se va putea disputa confruntarea din ultima etapă, FCSB – CFR Cluj. Şi-a ieşit atunci din minţi. I-a dat o replică tăioasă celui care îi transmisese că „n-a investit la stadion, ci statul român”.

Ce pot să zic, decât să-i arăt paşaportul. Anul viitor o să mă duc în loja gazdelor, la el. În România se poate întâmpla orice, nu vedeţi? Normal că te deranjează, l-am văzut foarte tăios la adresa noastră şi nu înţeleg de ce. Este un meci de fotbal, cel mai bun să câştige.

Sperăm să şi câştigăm titlul. Eu sper ca reprezentanţii de acolo şi domnul ministru să accepte. Este un meci de fotbal, de ce să nu-l jucăm pe un stadion frumos? Sper să accepte. Nu pare un om atât de rău (n.r. Vasile Dîncu). Ei nu ştiu, în adâncul sufletului, lor că noi suntem Steaua? Să mintea lumea aşa în continuare şi să facă rău fotbalului… nu ştiu de ce!„, a fost reacţia categorică a lui Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Dîncu a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a fi primită pe Stadionul Steaua

Vasile Dîncu a anunţat în ce condiţii FCSB va fi primită pe Stadionul Steaua. Echipa lui Gigi Becali a făcut cerere pentru a disputa derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea, dar nu a avut câştig de cauză. Roş-albaştrii au fost nevoiţi să se „mute” la Buzău în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei.

FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale, ci să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării. Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern„, a declarat Vasile Dîncu pentru euronews.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și