Închide meniul

Florin Tănase nu s-a ascuns. „El este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!”. Căpitanul lui FCSB, reacţie acidă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2022, 10:02

Florin Tănase nu s-a ascuns. „El este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!. Căpitanul lui FCSB, reacţie acidă!

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Florin Tănase nu s-a ascuns şi a anunţat cine consideră că este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc. Golgheterul Ligii 1 i-a arătat cu degetul chiar pe rivalii de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan, juristul lui CSA Steaua, este cel care a stârnit furia celui mai bun marcator de la FCSB. Atacantul de 27 de ani este convins că ruptura dintre echipa lui Gigi Becali şi oficialii Armatei s-au produs tocmai din cauza lui Talpan.

Florin Tănase nu s-a ascuns: „Florin Talpan este cel mai antipatic personaj”

Chiar nu prea știu pe cine să zic (n.r. cine e cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc). Aș zice unul care nu e din fotbalul românesc, dar care s-a băgat în fotbalul românesc și cred că a făcut foarte mult rău.

Numele lui: Florin Talpan. Zic asta pentru că ei nu aveau de ce să înființeze acea echipă nouă din moment ce milioane de oameni susțin că FCSB e Steaua”, a declarat Florin Tănase pentru gsp.ro.

Jucătorul care ar putea pleca în această vară de la vicecampioana României a avut un schimb de replici şi cu Ministrul Apărării Naţionale. A reproşat faptul că FCSB nu a fost primită pe Stadionul Steaua, care a costat aproape 100 de milioane de euro.

Reclamă

La începutul lunii mai, Tănase a răbufnit când a fost întrebat unde se va putea disputa confruntarea din ultima etapă, FCSB – CFR Cluj. Şi-a ieşit atunci din minţi. I-a dat o replică tăioasă celui care îi transmisese că „n-a investit la stadion, ci statul român”.

Ce pot să zic, decât să-i arăt paşaportul. Anul viitor o să mă duc în loja gazdelor, la el. În România se poate întâmpla orice, nu vedeţi? Normal că te deranjează, l-am văzut foarte tăios la adresa noastră şi nu înţeleg de ce. Este un meci de fotbal, cel mai bun să câştige.

Sperăm să şi câştigăm titlul. Eu sper ca reprezentanţii de acolo şi domnul ministru să accepte. Este un meci de fotbal, de ce să nu-l jucăm pe un stadion frumos? Sper să accepte. Nu pare un om atât de rău (n.r. Vasile Dîncu). Ei nu ştiu, în adâncul sufletului, lor că noi suntem Steaua? Să mintea lumea aşa în continuare şi să facă rău fotbalului… nu ştiu de ce!„, a fost reacţia categorică a lui Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Dîncu a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a fi primită pe Stadionul Steaua

Vasile Dîncu a anunţat în ce condiţii FCSB va fi primită pe Stadionul Steaua. Echipa lui Gigi Becali a făcut cerere pentru a disputa derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea, dar nu a avut câştig de cauză. Roş-albaştrii au fost nevoiţi să se „mute” la Buzău în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei.

FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale, ci să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării. Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern„, a declarat Vasile Dîncu pentru euronews.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și