Închide meniul

Câţi bani trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l aduce pe Ionuţ Nedelcearu la FCSB

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 21:07

Reclamă
Câţi bani trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l aduce pe Ionuţ Nedelcearu la FCSB

Ionuț Nedelcearu s-a accidentat și ar putea rata startul preliminariilor pentru EURO 2024

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru România/ Profimedia

Ionuţ Nedelcearu este dorit de Gigi Becali la FCSB. Echipa antrenată de Toni Petrea este în căutarea unui fundaş central, după despărţirea de Andrei Miron şi Paulo Vinicius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu se află sub contract cu italienii de la Crotone. Oficialii clubului cer în schimbul său 1,5 milioane de euro, Nedelcearu mai având contract încă două sezoane.

Ionuţ Nedelcearu, greu de adus de Gigi Becali

Crotone cere în schimbul lui Ionuţ Nedelcearu 1,5 milioane de euro, conform fanatik.ro. În ciuda faptului că echipa a retrogradat în Serie C, italienii nu renunţă la pretenţii, şi cer o sumă considerabilă în schimbul fundaşului.

Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa ca Ionuţ Nedelcearu să vină la FCSB. Cu toate acestea, mutarea va fi greu de realizat, suma cerută în schimbul său fiind una destul de mare.

„O să luăm un fundaș central, poate doi. L-am pus pe Tănase să vorbească cu Nedelcearu și el a zis că încearcă. A zis că dacă nu găsește în liga a doua din Italia, nu exclude să vină la noi. Ce problemă am eu că a fost dinamovist, ce mă interesează pe mine? Nu contează asta”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Ce a declarat Ionuț Nedelcearu, după ce Mihai Stoica l-a propus la FCSB

Nedelcearu e încântat că a ajuns pe lista de transferuri a celor de la FCSB, dar fundașul nu vrea să joace pentru echipa lui Becali, pentru moment.

„Am văzut declarația, nu pot decât să mă bucur că se gândesc la mine și că mă apreciază, dar e puțin cam departe FCSB de mine în acest moment. Deocamdată nu, prioritatea mea e alta, sper să se și concretizeze, nu vreau să mă gândesc la FCSB”, a spus Ionuț Nedelcearu, conform orangesport.ro.

Ionuț Nedelcearu a jucat la prima echipă a lui Dinamo în perioada 2013-2018, adunând 111 meciuri în toate competițiile. Fundașul de 26 de ani a fost vândut la Ufa, în urmă cu 4 ani. După două sezoane petrecute în Rusia, Nedelcearu a ajuns la AEK Atena. În prezent, internaționalul român evoluează la Crotone, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a italiană la finalul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica: „Îmi place Nedelcearu!”

Gigi Becali vrea să umple golul lăsat în centrul defensivei, după plecarea lui Vinicius şi Miron. Mihai Stoica este de părere că reprofilarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș central nu reprezintă cea mai bună soluție.

Mihai Stoica îi propune lui Gigi Becali să-l aducă pe Ionuț Nedelcearu la FCSB. Managerul general al clubului din Berceni a recunoscut că îi place jocul fundașului de la Crotone și spune că poate să treacă peste faptul că a evoluat la Dinamo.

„Ar trebui să mai aducem un fundaș central, indiscutabil. Și Ovidiu Popescu poate juca acolo, dar nu este de plecat cu el titular ca fundaș central, sub nicio formă!

N-am niciun fundaș central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. – Ionuț, de la Crotone). Îi știu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaș central român mi-ar plăcea, iar el îmi place”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și