Închide meniul

Rapid vrea să dea marea lovitură! George Puşcaş, aşteptat în Giuleşti direct de la echipa naţională

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 11:14

Reclamă
Rapid vrea să dea marea lovitură! George Puşcaş, aşteptat în Giuleşti direct de la echipa naţională

George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu

George Pușcaș, la naționala României / Profimedia

Rapid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor: George Puşcaş este aşteptat în Giuleşti direct de la echipa naţională! Atacantul a evoluat chiar pe stadionul rapidiştilor în România – Finlanda 1-0 şi o poate face din nou cu Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii se pregătesc pentru noul sezon, în care vor celebra centenarul. Astfel, gruparea patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu are obiective uriaşe, motiv pentru care vrea ca Adrian Mutu să aibă la dispoziţie cei mai buni jucători.

Rapid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor: George Puşcaş, aşteptat în Giuleşti

George Puşcaş se află pe lista Rapidului, potrivit gsp.ro. Atacantul convocat de Edi Iordănescu pentru bătăliile din Nations League încă mai e sub contract cu Reading, grupare din Championship. Sezonul trecut, acesta a evoluat la Pisa, în Serie B, unde a ratat promovarea în Serie A.

Rapid l-ar vrea sub formă de împrumut. Un transfer definitiv este exclus din cauza salariului uriaş, care ajunge la un milion de euro anual.

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, George Puşcaş a evoluat în 49 de meciuri sezonul trecut, pentru Reading şi Pisa. Acesta a marcat 10 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Reclamă

Sursa citată anunţă că Florin Andone (29 ani), aflat sub contract cu Brighton, și Kevin Luckassen (28 ani), atacantul lui Kayserispor, sunt şi ei pe lista Rapidului.

EXCLUSIV | Adrian Mutu face scut în jurul lui George Puşcaş

Adrian Mutu l-a încurajat pe George Puşcaş, după ce atacantul naţionalei a ratat un penalty, în victoria obţinută de România contra Finlandei, scor 1-0.

Echipa naţională a obţinut prima victorie în grupa de Nations League. Nicuşor Bancu a fost eroul naţionalei, şi a marcat golul victoriei cu Finlanda, pe stadionul din Giuleşti. Următoarea partidă a naţionalei va fi pe 14 iunie, când va întâlni Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – E bine să joace Pușcaș titular și în următorul meci?) Eu cred că da. Pușcaș are nevoie de continuitate, are nevoie de încredere. Va trece peste acest blocaj doar prin gol. Se știe că atacanții trăiesc la intensitatea golului. Chiar dacă România a câștigt și Puşcaş a oferit un assist foarte bun pentru Bancu, eu cred că în sinea lui e supărat. Știe ce ocazie a avut, a avut ocazii mari.

Un atacant de echipă națională trebuie să fructifice cel puțin una dintre cele 3 ocazii. Nu mai vorbesc de penalty-ul ratat. Trebuie să fim alături de el. Indiferent de faptul că a ratat, Pușcaș a jucat și pentru echipă, a alergat, a fost acolo unde trebuie, a muncit”, a declarat Adrian Mutu, după victoria României contra Finlandei.

EXCLUSIV | Ce a spus Edi Iordănescu despre ratările lui George Puşcaş

Edi Iordănescu a vorbit despre ratările lui George Puşcaş din meciul România – Finlanda, scor 1-0, din UEFA Nations League, meci care a fost în direct pe Antena 1 şi Antena Play. Nicuşor Bancu a marcat singurul gol în minutul 30 şi le-a adus tricolorilor prima victorie din grupă.

România putea deschide mai repede scorul dacă Puşcaş nu rata un penalty obţinut de Darius Olaru, în primul sfert de oră. Atacantul de 26 de ani a mai avut şi alte şanse uriaşe de a-şi trece numele pe tabelă.

„100% a fost decizia mea (n.r. ca Puşcaş să execute penalty-ul). Au fost 2 jucători pe care i-am numit, unul dintre ei a fost el. Nu are rost să vorbim despre un penalty ratat, mai ales că a fost un jucător care a oferit foarte mult. A muncit, s-a bătut, a ţinut de minge, ne-a ajutat să mutăm centrul de greutate, care a intrat în careu. A mai avut şi alte ocazii şi a participat în mod clar la golul victoriei„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și