Închide meniul

Rapid vrea să dea marea lovitură! George Puşcaş, aşteptat în Giuleşti direct de la echipa naţională

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 11:14

Rapid vrea să dea marea lovitură! George Puşcaş, aşteptat în Giuleşti direct de la echipa naţională

George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu

George Pușcaș, la naționala României / Profimedia

  • Rapid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor
  • George Puşcaş, aşteptat în Giuleşti direct de la echipa naţională

Rapid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor: George Puşcaş este aşteptat în Giuleşti direct de la echipa naţională! Atacantul a evoluat chiar pe stadionul rapidiştilor în România – Finlanda 1-0 şi o poate face din nou cu Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii se pregătesc pentru noul sezon, în care vor celebra centenarul. Astfel, gruparea patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu are obiective uriaşe, motiv pentru care vrea ca Adrian Mutu să aibă la dispoziţie cei mai buni jucători.

Rapid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor: George Puşcaş, aşteptat în Giuleşti

George Puşcaş se află pe lista Rapidului, potrivit gsp.ro. Atacantul convocat de Edi Iordănescu pentru bătăliile din Nations League încă mai e sub contract cu Reading, grupare din Championship. Sezonul trecut, acesta a evoluat la Pisa, în Serie B, unde a ratat promovarea în Serie A.

Reclamă

Rapid l-ar vrea sub formă de împrumut. Un transfer definitiv este exclus din cauza salariului uriaş, care ajunge la un milion de euro anual.

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, George Puşcaş a evoluat în 49 de meciuri sezonul trecut, pentru Reading şi Pisa. Acesta a marcat 10 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Reclamă

Sursa citată anunţă că Florin Andone (29 ani), aflat sub contract cu Brighton, și Kevin Luckassen (28 ani), atacantul lui Kayserispor, sunt şi ei pe lista Rapidului.

EXCLUSIV | Adrian Mutu face scut în jurul lui George Puşcaş

Adrian Mutu l-a încurajat pe George Puşcaş, după ce atacantul naţionalei a ratat un penalty, în victoria obţinută de România contra Finlandei, scor 1-0.

Echipa naţională a obţinut prima victorie în grupa de Nations League. Nicuşor Bancu a fost eroul naţionalei, şi a marcat golul victoriei cu Finlanda, pe stadionul din Giuleşti. Următoarea partidă a naţionalei va fi pe 14 iunie, când va întâlni Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – E bine să joace Pușcaș titular și în următorul meci?) Eu cred că da. Pușcaș are nevoie de continuitate, are nevoie de încredere. Va trece peste acest blocaj doar prin gol. Se știe că atacanții trăiesc la intensitatea golului. Chiar dacă România a câștigt și Puşcaş a oferit un assist foarte bun pentru Bancu, eu cred că în sinea lui e supărat. Știe ce ocazie a avut, a avut ocazii mari.

Un atacant de echipă națională trebuie să fructifice cel puțin una dintre cele 3 ocazii. Nu mai vorbesc de penalty-ul ratat. Trebuie să fim alături de el. Indiferent de faptul că a ratat, Pușcaș a jucat și pentru echipă, a alergat, a fost acolo unde trebuie, a muncit”, a declarat Adrian Mutu, după victoria României contra Finlandei.

EXCLUSIV | Ce a spus Edi Iordănescu despre ratările lui George Puşcaş

Edi Iordănescu a vorbit despre ratările lui George Puşcaş din meciul România – Finlanda, scor 1-0, din UEFA Nations League, meci care a fost în direct pe Antena 1 şi Antena Play. Nicuşor Bancu a marcat singurul gol în minutul 30 şi le-a adus tricolorilor prima victorie din grupă.

România putea deschide mai repede scorul dacă Puşcaş nu rata un penalty obţinut de Darius Olaru, în primul sfert de oră. Atacantul de 26 de ani a mai avut şi alte şanse uriaşe de a-şi trece numele pe tabelă.

„100% a fost decizia mea (n.r. ca Puşcaş să execute penalty-ul). Au fost 2 jucători pe care i-am numit, unul dintre ei a fost el. Nu are rost să vorbim despre un penalty ratat, mai ales că a fost un jucător care a oferit foarte mult. A muncit, s-a bătut, a ţinut de minge, ne-a ajutat să mutăm centrul de greutate, care a intrat în careu. A mai avut şi alte ocazii şi a participat în mod clar la golul victoriei„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
13
apr.
23:30
Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4
13
apr.
23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
13
apr.
23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
13
apr.
23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
13
apr.
22:51
VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
13
apr.
22:13
VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat
Vezi toate știrile
Pe același subiect
George Puşcaş a marcat cel de-al doilea gol al său pentru Bari!
AntenaPLAY • 13 apr., 17:12
George Puşcaş a marcat cel de-al doilea gol al său pentru Bari! Ce note a primit pentru prestaţia cu Como
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv!
Liga 1 • 12 apr., 16:11
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid