Închide meniul

Simona Halep – Harriet Dart, în optimi la Birmingham! Când va avea loc partida

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2022, 18:25

Simona Halep – Harriet Dart, în optimi la Birmingham! Când va avea loc partida

Simona Halep s-a calificat în optimi la Birmingham

Simona Halep, în timpul unei partide

Simona Halep s-a calificat în optimi la Birmingham, unde o va întâlni pe Harriet Dart. Simo a învins-o pe Lesia Tsurenko în primul tur, scor 6-1, 6-4. Meciul din optimi se va disputa miercuri, ora urmând a fi anunţată de organizatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat primul meci pe iarbă după trei ani. Ultima partidă disputată pe această suprafaţă a fost chiar finala de la Wimbledon din 2019, câştigată în faţa Serenei Williams.

Simona Halep – Harriet Dart, în optimi la Birmingham

Simona Halep o va întâlni pe Harriet Dart în optimi la Birmingham. Dart ocupă locul 106 în clasamentul WTA. Aceasta este favorita publicului la turneul de la Birmingham, şi a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor. În primul tur, jucătoarea din Regatul Unit a trecut de Camila Osorio în minimum de seturi, scor 6-2, 6-0.

Simona Halep şi Harriet Dart se află la a doua întâlnire directă. Prima a avut loc în 2020, în turul 2 de la Australian Open. Simo se impunea atunci clar, cu scorul de 6-2, 6-4, în puţin peste o oră de joc.

Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-1, 6-4! Simo se califică în optimi la Birmingham

Simona Halep, locul 20 WTA şi favorită 2, a învins-o pe sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, numărul 116 WTA, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham.

Reclamă

Simona Halep a început cu break primul set şi apoi a continuat în acelaşi mod, adjudecându-l cu 6-1, după 31 de minute. În setul 2, Halep a fost condusă cu 3-1, dar a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4, după 47 de minute.

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko

Simona Halep a avut o primă reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko, din primul tur al turneului de la Birmingham. Halep s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul al doilea.

Simona Halep a învins-o pentru a 9-a oară în carieră pe Lesia Tsurenko, din tot atâtea meciuri disputate cu jucătoarea din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu e niciodată ușor după o pauză, dar mă bucur că azi am rămas concentrată. Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Sper să se recupereze bine. Am jucat de multe ori, știam la ce să mă aștept. Au fost trei ani de la ultimul meci jucat pe iarbă, sunt bucuroasă că am câștigat.

Îmi place să joc pe iarbă, voiam să joc multe turnee înainte de Wimbledon și mereu am fost primită bine la Birmingham. Vreau să le mulțumesc celor care au venit astăzi la meci.

Ar însemna enorm să câștig trofeul, pentru că am avut ceva problemele în ultimul timp. E mereu plăcut să câștigi un trofeu, dar mai e mult până acolo”„, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Lesia Tsurenko, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și