Închide meniul

Simona Halep – Harriet Dart, în optimi la Birmingham! Când va avea loc partida

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2022, 18:25

Simona Halep – Harriet Dart, în optimi la Birmingham! Când va avea loc partida

Simona Halep s-a calificat în optimi la Birmingham

Simona Halep, în timpul unei partide

Simona Halep s-a calificat în optimi la Birmingham, unde o va întâlni pe Harriet Dart. Simo a învins-o pe Lesia Tsurenko în primul tur, scor 6-1, 6-4. Meciul din optimi se va disputa miercuri, ora urmând a fi anunţată de organizatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat primul meci pe iarbă după trei ani. Ultima partidă disputată pe această suprafaţă a fost chiar finala de la Wimbledon din 2019, câştigată în faţa Serenei Williams.

Simona Halep – Harriet Dart, în optimi la Birmingham

Simona Halep o va întâlni pe Harriet Dart în optimi la Birmingham. Dart ocupă locul 106 în clasamentul WTA. Aceasta este favorita publicului la turneul de la Birmingham, şi a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor. În primul tur, jucătoarea din Regatul Unit a trecut de Camila Osorio în minimum de seturi, scor 6-2, 6-0.

Simona Halep şi Harriet Dart se află la a doua întâlnire directă. Prima a avut loc în 2020, în turul 2 de la Australian Open. Simo se impunea atunci clar, cu scorul de 6-2, 6-4, în puţin peste o oră de joc.

Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-1, 6-4! Simo se califică în optimi la Birmingham

Simona Halep, locul 20 WTA şi favorită 2, a învins-o pe sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, numărul 116 WTA, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham.

Reclamă

Simona Halep a început cu break primul set şi apoi a continuat în acelaşi mod, adjudecându-l cu 6-1, după 31 de minute. În setul 2, Halep a fost condusă cu 3-1, dar a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4, după 47 de minute.

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko

Simona Halep a avut o primă reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko, din primul tur al turneului de la Birmingham. Halep s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul al doilea.

Simona Halep a învins-o pentru a 9-a oară în carieră pe Lesia Tsurenko, din tot atâtea meciuri disputate cu jucătoarea din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu e niciodată ușor după o pauză, dar mă bucur că azi am rămas concentrată. Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Sper să se recupereze bine. Am jucat de multe ori, știam la ce să mă aștept. Au fost trei ani de la ultimul meci jucat pe iarbă, sunt bucuroasă că am câștigat.

Îmi place să joc pe iarbă, voiam să joc multe turnee înainte de Wimbledon și mereu am fost primită bine la Birmingham. Vreau să le mulțumesc celor care au venit astăzi la meci.

Ar însemna enorm să câștig trofeul, pentru că am avut ceva problemele în ultimul timp. E mereu plăcut să câștigi un trofeu, dar mai e mult până acolo”„, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Lesia Tsurenko, la digisport.ro.

Recomandări
  • Simona Halep o va întâlni pe Harriet Dart, în optimi la Birmingham
  • Simona Halep a învins-o pe Lesia Tsurenko, în primul tur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și