Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko de la Birmingham: „Ar însemna enorm să câştig trofeul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2022, 18:15

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko de la Birmingham: „Ar însemna enorm să câştig trofeul

Simona Halep a învins-o pe Lesia Tsurenko, în primul tur al turneului de la Birmingham

Profimedia

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko, din primul tur al turneului de la Birmingham. Halep s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul al doilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a învins-o pentru a 9-a oară în carieră pe Lesia Tsurenko, din tot atâtea meciuri disputate cu jucătoarea din Ucraina.

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko

Acesta a fost primul meci pe iarbă jucat de Simona Halep, după victoria fantastică de la Wimbledon 2019. Pentru Halep urmează meciul cu britanica Harriet Dart.

Nu e niciodată ușor după o pauză, dar mă bucur că azi am rămas concentrată. Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Sper să se recupereze bine. Am jucat de multe ori, știam la ce să mă aștept. Au fost trei ani de la ultimul meci jucat pe iarbă, sunt bucuroasă că am câștigat.

Îmi place să joc pe iarbă, voiam să joc multe turnee înainte de Wimbledon și mereu am fost primită bine la Birmingham. Vreau să le mulțumesc celor care au venit astăzi la meci.

Reclamă

Ar însemna enorm să câștig trofeul, pentru că am avut ceva problemele în ultimul timp. E mereu plăcut să câștigi un trofeu, dar mai e mult până acolo”„, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Lesia Tsurenko, la digisport.ro.

În turul al doilea, Simona Halep o va întâlni pe britanica Harriet Dart. Halep e sigură că va avea şi acolo galerie mare.

Mereu am parte de multă susținere, vom vedea cum va fi în meciul următor, mereu sunt români alături de mine”, a transmis Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-1, 6-4! Simo se califică în optimi la Birmingham, la primul meci pe iarbă după 3 ani

Simona Halep, locul 20 WTA şi favorită 2, a învins-o pe sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, numărul 116 WTA, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham.

Simona Halep a început cu break primul set şi apoi a continuat în acelaşi mod, adjudecându-l cu 6-1, după 31 de minute. În setul 2, Halep a fost condusă cu 3-1, dar a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4, după 47 de minute.

Tsurenko a primit îngrijiri medicale la vestiare, la scorul de 3-3. În turul doi, Halep va evolua contra britanicei Harriet Dart, locul 100 mondial.

Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko la Birmingham

Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko la Birmingham. Marea noastră campioana a câştigat punctul cu o lovitură fantastică. Simona Halep i-a făcut pe cei de la WTA să reacţioneze imediat după un punct de senzaţie câştigat cu Lesia Tsurenko.

Simona Halep a reuşit un passing în cross de senzaţie şi i-a făcut pe cei de la WTA să îl pună imediat pe reţelele de socializare. Simona Halep a jucat perfect în primul set al partidei cu Lesia Tsurenko. Marea noastră campioană a avut nevoie doar de 31 de minute pentru a-l câştiga. Acesta este şi primul meci pe care Simona Halep îl joacă pe iarbă, după triumful fantastic de la Wimbledon, din 2019.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și