Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, reacţie după ce suporterii i-au cerut demisia în România – Muntenegru 0-3: „Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2022, 0:29

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare generală

Edi Iordănescu este selecţionerul României / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce suporterii i-au cerut demisia în România – Muntenegru 0-3. Selecţionerul a transmis că va trage concluzii după ce va analiza cele patru meciuri din UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick şi a încins spiritele în rândul fanilor români, care au cerut demisia selecţionerului.

Edi Iordănescu, reacţie după ce suporterii i-au cerut demisia în România – Muntenegru 0-3

„Trebuie să încep cu normalitatea şi trebuie să felicit echipa oaspete. Cer scuze publicului pe care am reuşit să îl bucurăm acum câteva zile. Jocul a avut un istoric clar. Am pierdut în ceea ce înseamnă potenţă fizică. S-a văzut că am pierdut majoritatea duelurilor şi lupta fizică. Am lucrat momentele statice. E greu pentru că prima repriză a fost echilibrată. Am fost preocupaţi să ne ocupăm.

A căzut foarte greu golul. Ne-a lipsşit şi şansa. Am avut o bară şi intram altfel la pauză. În repriza a doua au fost execuţii extraordinare ale lui Mugosa. Le-am promis jucătorilor că este responsabilitatea mea. I-am simţit căzuţi. Nu este uşor să construieşti într-un mediu cum e la echipa naţională. E realitatea!

Edi Iordănescu: „Au fost nopţi albe!

Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alături aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Reclamă

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu.

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol. Nu doar selecţionerul a fost luat la ţintă de fanii României. La final, jucătorii României au fost huiduiţi, în timp ce cei din Muntenegru au fost aplaudaţi.

Fanii nervoşi au cerut demisia atât selecţionerului Edi Iordănescu, cât şi lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii nu au mai suportat umilinţa cu Muntenegru şi au cerut demisii. Suporterii naţionalei au cerut demisiile selecţionerului Edi Iordănescu şi a lui Răzvan Burleanu. „Demisia! Demisia!„, a fost scandarea fanilor României. „Plecaţi cu toţii!” – au mai strigat ultraşii. Mai mult, fanii echipei naţionale i-au scandat numele lui Gică Hagi.

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3. Fostul căpitan al echipei naţionale a privit confruntarea din Giuleşti şi a răbufnit la final, după ce România s-a făcut de râs în faţa propriilor suporteri.

„Este una dintre cele mai triste seri ale fotbalului românesc. Am fost învinşi de o echipă din Liga a 3-a. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru. Nu am arătat nimic. Am avut foarte puţine ocazii. E o seară pe care întreg fotbalul românesc o vor uita cu greu.

Nu aş vrea să îl pun la zid pe Vlad Chiricheş. Nu a prins o formă foarte bună, a greşit la multe goluri, dar nu e doar vina lui. E greu să emiţi pretenţii când nu trimiţi două şuturi pe spaţiul porţii! Nu aveau niciun fel de reacţie, aşteptau să plece în vacanţă! Părea că este o echipă formată din jucători pe finalul carierei! Vlad chiar are nevoie de o vacanţă. Aceste evoluţii îl afectează”, a răbufnit Gică Popescu, potrivit Prima Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și