Închide meniul

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3: „Echipă formată din jucători pe finalul carierei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 23:53

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori după România – Muntenegru 0-3: „Echipă formată din jucători pe finalul carierei!

Gică Popescu, discurs furios din cauza lui Mihai Pintilii

Captură AS.ro

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3. Fostul căpitan al echipei naţionale a privit confruntarea din Giuleşti şi a răbufnit la final, după ce România s-a făcut de râs în faţa propriilor suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick, după ce marcase şi în confruntarea tur.

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori”

„Este una dintre cele mai triste seri ale fotbalului românesc. Am fost învinşi de o echipă din Liga a 3-a. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru. Nu am arătat nimic. Am avut foarte puţine ocazii. E o seară pe care întreg fotbalul românesc o vor uita cu greu.

Nu aş vrea să îl pun la zid pe Vlad Chiricheş. Nu a prins o formă foarte bună, a greşit la multe goluri, dar nu e doar vina lui. E greu să emiţi pretenţii când nu trimiţi două şuturi pe spaţiul porţii! Nu aveau niciun fel de reacţie, aşteptau să plece în vacanţă! Părea că este o echipă formată din jucători pe finalul carierei! Vlad chiar are nevoie de o vacanţă. Aceste evoluţii îl afectează”, a răbufnit Gică Popescu, potrivit Prima Sport.

România – Muntenegru 0-3

România – Muntenegru 0-3. După ce au pierdut fără drept de apel în deplasarea din tur, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă, „tricolorii” s-au făcut de râs pe teren propriu.

Reclamă

„Tricolorii” au avut şansa revanșei după 10 zile de la acel 0-2 din Muntenegru, unul din cele mai slabe meciuri făcute de România în ultima perioadă, însă au risipit-o. Echipa lui Edi Iordănescu a fost făcută K.O. de Stefan Mugosa, care a reuşit un hat-trick în Giuleşti.

Suporterii au răbufnit şi i-au cerut demisia selecţionerului, dar şi preşedintelui Răzvan Burleanu. Numele lui Gică Hagi a fost scandat în Giuleşti. România este pe ultimul loc în grupa din UEFA Nations League, cu 3 puncte în trei meciuri. Bosnia este liderul grupei, cu 8 puncte.

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol. Nu doar selecţionerul a fost luat la ţintă de fanii României. La final, jucătorii României au fost huiduiţi, în timp ce cei din Muntenegru au fost aplaudaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii nervoşi au cerut demisia atât selecţionerului Edi Iordănescu, cât şi lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF.

Fanii nu au mai suportat umilinţa cu Muntenegru şi au cerut demisii. Suporterii naţionalei au cerut demisiile selecţionerului Edi Iordănescu şi a lui Răzvan Burleanu. „Demisia! Demisia!„, a fost scandarea fanilor României. „Plecaţi cu toţii!” – au mai strigat ultraşii. Mai mult, fanii echipei naţionale i-au scandat numele lui Gică Hagi.

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick şi a încins spiritele în rândul fanilor români.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și