Închide meniul

Transformarea incredibilă a fiului Nadiei Comăneci! Cum arată puştiul care a împlinit 16 ani

Publicat: 19 iunie 2022, 11:55

Reclamă
Transformarea incredibilă a fiului Nadiei Comăneci! Cum arată puştiul care a împlinit 16 ani

Fiul Nadiei Comăneci are, în prezent, 16 ani

Instagram Nadia Comăneci

Nadia Comăneci are o viaţă de nota 10 din toate punctele de vedere. „Zeiţa de la Montreal” are o viaţă perfectă alături de soţul său, Bart Conner, şi de fiul lor, Dylan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci şi soţul ei au o vilă evaluată la 400.000 de dolari în orăşelul Norman, aflat în propiere de Cleveland, Ohio. Căsătoriţi în 1996, cei doi îl au alături pe fiul lor Dylan. Puştiul care a împlinit 16 ani pe 3 iunie şi a fost mereu sub lumina reflectoarelor.

Transformarea incredibilă a fiului Nadiei Comăneci!

Dylan a devenit un adevărat adolescent şi seamănă leit cu tatăl său. Ca şi părinţii săi, Dylan este pasionat de sport. Merge des în sala de gimnastică, dar este pasionat şi de echitaţie şi de curse de maşini.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Dylan Conner (@dylan._._._._._._._._._.conner)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Dylan Conner (@dylan._._._._._._._._._.conner)

Reclamă

Ce pensie primește Nadia Comăneci din partea statutului român

Ce pensie primește Nadia Comăneci din partea statutului român? 13.149 de lei pe lună. În prezent, fosta mare gimnastă locuiește în Statele Unite, împreună cu soțul ei, Bart Conner, și de fiul lor, Dylan Paul.

Aproximativ 2.800 de dolari încasează lunar Nadia Comăneci de la statutul român, pentru meritele sportive deosebite. Nadia a intrat în istoria sportului românesc și mondial în 1976, la Montreal, când a reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice. Per total, marea noastră campioană a câștigat 5 medalii olimpice de aur, la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980. 

De-a lungul carierei sale fulminante, Nadia Comăneci a mai cucerit două titluri mondiale, nouă europene, precum și multe alte medalii de argint și bronz. 

Reclamă 4 / 0/3

„Zeița de la Montreal” a fugit din România pe 27 noiembrie 1989, cu o lună înainte de Revoluție. Fosta mare sportivă trăiește în Norman, un orășel de lângă Cleveland, capitala statului Ohio. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și