Închide meniul

Nadia Comăneci nu a uitat de România! Cu ce preparate românești se laudă în SUA. „Mama făcea în copilărie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2022, 19:49

Nadia Comăneci nu a uitat de România! Cu ce preparate românești se laudă în SUA. „Mama făcea în copilărie!

Nadia Comăneci nu a uitat de România

Profimediaimages

Nadia Comăneci consumă mâncarea de acasă și acum, după 32 de ani petrecuți în SUA. S-a inspirat de la o rețetă învățată de la mama ei în copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci gătește mâncare românească în SUA

Gătesc două lucruri pentru familia mea – unul este salata de vinete cu garnitură de ardei copți. Este ușor de făcut și este bună acum, așa cum era și atunci. Celălalt preparat sunt sărmăluțele în foi de viță.

Chiar recent am vrut să gătesc pentru Crăciun, dar nu am găsit frunze de viță , așa că am făcut ardei umpluți”, a spus Nadia Comăneci, potrivit viva.ro.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Citește și:

„Comoara” pe care Nadia Comăneci a ținut-o ascunsă peste 45 de ani

Nadia Comăneci, una dintre cele mai importante sportive din istorie, a scos de la naftalină o imagine cu „comoara” pe care o deține de aproape 50 de ani.

Reclamă

„Zeița de la Montreal” a postat pe contul de Instagram o fotografie cu „păpușa Nadia”, o jucărie foarte cunoscută în România pe vremea comunismului. „Mica mea bucățică de istorie!”, a scris Nadia Comăneci, alături de imaginea cu celebra păpușă.

În 1976, fabrica „Arădeanca” a început să producă o păpuşă personalizată, dedicată Nadiei Comăneci, potrivit adevărul.ro. Era anul în care gimnasta de 14 ani tocmai se transformase în „Zeița de la Montreal”, după Jocurile Olimpice din acel an. Aceasta a fost prima și singura astfel de jucărie din România, pe vremea comunismului. Păpușa a fost fabricată pe baza unui corp comun, cu o faţă uşor modificată, dar care nu semăna foarte mult cu Nadia la vârsta de 14 ani.

Nadia Comăneci, emoţionată până la lacrimi. „Mi-e dor de voi, de România”

Legendara Nadia Comăneci nu ratează niciun moment să trimite mesaje de felicitare către românii din ţară. Stabilită departe de ţară, în SUA, campioana noastră de nota 10 a fost extrem de emoţionată după un mesaj apărut pe o importantă clădire din Bucureşti. Nadia Comăneci a fost emoţionată până la lacrimi de mesajul afişat către românii din Diaspora. L-a distribuit imediat şi a trimis cele mai calde urări de sărbători către toţi românii din ţară.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit de la un prieten din România aceasta postare. Este din curtea Palatului CEC din București, unde recent s-a aprins acest mesaj de dor pentru romanii plecati departe. M-am emotionat pentru că știu că recent s-a aprins un mesaj similar, in limba romana, pe o cladire simbol din Chicago. Acolo scria mare ”MI-E DOR DE TINE”, iar acesta pare să fie răspunsul.

Multumesc in numele romanilor de aici, din America pentru implicare. Iar pentru cei din România, mergeți sa o vedeti si faceti-ne cu mana de acolo. Da, ne este dor de voi, de Romania!”, este mesajul Nadiei Comăneci de final de an, de pe Instagram.

Recomandări
  • Nadia Comăneci nu a uitat de România
  • Cu ce preparate românești se laudă în SUA

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și