Închide meniul

Transformarea incredibilă a fiului Nadiei Comăneci! Cum arată puştiul care a împlinit 16 ani

Reclamă

Publicat: 19 iunie 2022, 11:55

Transformarea incredibilă a fiului Nadiei Comăneci! Cum arată puştiul care a împlinit 16 ani

Fiul Nadiei Comăneci are, în prezent, 16 ani

Instagram Nadia Comăneci

Nadia Comăneci are o viaţă de nota 10 din toate punctele de vedere. „Zeiţa de la Montreal” are o viaţă perfectă alături de soţul său, Bart Conner, şi de fiul lor, Dylan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci şi soţul ei au o vilă evaluată la 400.000 de dolari în orăşelul Norman, aflat în propiere de Cleveland, Ohio. Căsătoriţi în 1996, cei doi îl au alături pe fiul lor Dylan. Puştiul care a împlinit 16 ani pe 3 iunie şi a fost mereu sub lumina reflectoarelor.

Transformarea incredibilă a fiului Nadiei Comăneci!

Dylan a devenit un adevărat adolescent şi seamănă leit cu tatăl său. Ca şi părinţii săi, Dylan este pasionat de sport. Merge des în sala de gimnastică, dar este pasionat şi de echitaţie şi de curse de maşini.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Dylan Conner (@dylan._._._._._._._._._.conner)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Dylan Conner (@dylan._._._._._._._._._.conner)

Reclamă

Ce pensie primește Nadia Comăneci din partea statutului român

Ce pensie primește Nadia Comăneci din partea statutului român? 13.149 de lei pe lună. În prezent, fosta mare gimnastă locuiește în Statele Unite, împreună cu soțul ei, Bart Conner, și de fiul lor, Dylan Paul.

Aproximativ 2.800 de dolari încasează lunar Nadia Comăneci de la statutul român, pentru meritele sportive deosebite. Nadia a intrat în istoria sportului românesc și mondial în 1976, la Montreal, când a reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice. Per total, marea noastră campioană a câștigat 5 medalii olimpice de aur, la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980. 

De-a lungul carierei sale fulminante, Nadia Comăneci a mai cucerit două titluri mondiale, nouă europene, precum și multe alte medalii de argint și bronz. 

Reclamă 4 / 0/3

„Zeița de la Montreal” a fugit din România pe 27 noiembrie 1989, cu o lună înainte de Revoluție. Fosta mare sportivă trăiește în Norman, un orășel de lângă Cleveland, capitala statului Ohio. 

Recomandări
  • Transformarea incredibilă a fiului Nadiei Comăneci
  • Cu cine seamănă puştiul care a împlinit 16 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și