Închide meniul

Gică Craioveanu, avertisment pentru Laszlo Balint înainte de debutul pe banca Universităţii Craiova: „Suntem datori publicului”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2022, 12:49

Gică Craioveanu, avertisment pentru Laszlo Balint înainte de debutul pe banca Universităţii Craiova: „Suntem datori publicului

Gică Craioveanu are aşteptări de la noul sezon al lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova

Gică Craioveanu, în timpul unei partide a Universităţii Craiova/ Hepta

Gică Craioveanu i-a transmis un avertisment lui Laszlo Balint, care a fost numit în locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Universităţii Craiova. Fostul internaţional a declarat faptul că Mihai Rotaru, patronul „oltenilor”, nu ar mai accepta o eliminare prematură din competiţiile europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint este noul antrenor al Universităţii Craiova, după demiterea lui Laurenţiu Reghecampf. Fostul antrenor de la UTA va încerca să califice echipa în Conference League. În primul tur, Universitatea Craiova va evolua în compania celor de la KF Vllaznia, pe 21 şi 28 iulie.

Gică Craioveanu, avertisment pentru Laszlo Balint

Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în play-off, fiind departe de lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB. Totodată, „oltenii” au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi, care urma să câştige trofeul.

În noul sezon, Universitatea Craiova ţinteşte un parcurs cât mai bun în Conference League, alături de noul antrenor Laszlo Balint. Acesta mai are ca obiectiv titlul şi Cupa României. Liga 1 va debuta în mai puţin de o lună, pe 16 iulie.

Gică Craioveanu are încredere în abilităţile de antrenor ale lui Laszlo Balint, şi speră ca Universitatea Craiova să nu mai sufere o ruşine în Europa precum cea suferită cu Laci, sezonul trecut.

Reclamă

„Este un antrenor care comunică foarte bine cu jucătorii, dar este foarte exigent. Universitatea Craiova este o echipă istorică, atunci când merge bine joacă având stadionul arhiplin. Depinde de el și de inspirația pe care o va avea, pentru că la meciurile importante trebuie să ai inspirație. Meciul cu Vllaznia este prima partidă importantă a clubului.

Știu că au câștigat 9 titluri și 8 Cupe în Albania, deci este o echipă cu istorie. Nu este o echipă oarecare precum Laci, cu tot respectul pe care îl am pentru ei. Noi suntem datori publicului din Craiova, după eșecurile din ultimii doi ani cu Tbilisi și Laci”, a declarat Gică Craioveanu pentru Fanatik.

Gică Craioveanu are încredere în lotul Universităţii Craiova

Înainte de confruntarea cu Vllaznia din Conference League, Gică Craioveanu, fostul jucător din Bănie, are încredere că jucătorii Universităşii vor face o figură frumoasă şi vor califica echipa în turul secund. „Oltenii” o vor întâlni pe Vllaznia pe 21 iulie, urmând ca returul să se joace o săptămână mai târziu, pe 28 iulie, la Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„La noi există talent, avem jucători foarte talentați precum Cîmpanu, Baiaram și mulți alții. Avem echipă bună, însă lipsește ceva, iar noi trebuie să găsim acel ceva ca să ne putem da seama unde s-a greșit. Eu cred că echipa va fi foarte motivată. Mihai Rotaru este foarte exigent și nu i-au plăcut ultimii doi ani, nu ar mai accepta o astfel de eliminare.

Eu am fost pe stadion la Laci și vreau să spun că am plecat foarte trist, nici nu aveam chef de vorbă. Sufăr când pierde echipa, mă consum și nu dorm, pentru că ăsta este trecutul meu. Pentru binelele lui (n.r. Laszlo Balint) și al clubului, trebuie să obțină calificarea în următorul tur din Conference League”, a mai spus Gică Craioveanu, pentru aceeaşi sursă.

Răzvan Raț râde de Universitatea Craiova după ce l-a adus pe Laszlo Balint

Răzvan Raț a reacționat ironic după numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova în locul lui Laurențiu Reghecampf. Fostul mare internațional crede că clubul lui Mihai Rotaru e o provocare prea mare pentru fostul tehnician de la UTA.

„Cu tot respectul pentru Balint, dar nu e ca și cum ar fi venit Tuchel la Craiova. Oricum există nevoie de jucători la fiecare sezon. Cu siguranță va avea o discuție, în care antrenorul își va expune doleanțele și în ce situație pot pleca unii jucători.

Eu cred că e prematur să vorbim despre ce se va întâmpla. Cu tot respectul pentru domnul Balint, nu îl recomandă ultimele rezultate să meargă la Craiova, pentru că eu cred că Universitatea Craiova e între primele trei echipe din România”, a spus Răzvan Raț, conform digisport.ro.

Laszlo Balint a antrenat-o pe UTA timp de 3 sezoane, alături de care a promovat în 2020.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și