Închide meniul

Răzvan Raț râde de Universitatea Craiova după ce l-a adus pe Laszlo Balint. „Nu e ca și cum ar fi venit Thomas Tuchel”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 10:30

Răzvan Raț râde de Universitatea Craiova după ce l-a adus pe Laszlo Balint. „Nu e ca și cum ar fi venit Thomas Tuchel

Laslzo Balint e noul antrenor al Universității Craiova

Laszlo Balint, la prezentarea la Universitatea Craiova / Hepta

Răzvan Raț a reacționat ironic după numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova în locul lui Laurențiu Reghecampf. Fostul mare internațional crede că clubul lui Mihai Rotaru e o provocare prea mare pentru fostul tehnician de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu tot respectul pentru Balint, dar nu e ca și cum ar fi venit Tuchel la Craiova. Oricum există nevoie de jucători la fiecare sezon. Cu siguranță va avea o discuție, în care antrenorul își va expune doleanțele și în ce situație pot pleca unii jucători.

Răzvan Raț râde de Universitatea Craiova după ce l-a adus pe Laszlo Balint

Eu cred că e prematur să vorbim despre ce se va întâmpla. Cu tot respectul pentru domnul Balint, nu îl recomandă ultimele rezultate să meargă la Craiova, pentru că eu cred că Universitatea Craiova e între primele trei echipe din România”, a spus Răzvan Raț, conform digisport.ro.

Mihai Rotaru vrea ca Universitatea Craiova să se lupte pentru titlu şi pentru Cupa României în sezonul viitor. „Oltenii” s-au clasat pe locul 3 în sezonul recent încheiat, şi au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi.

Laszlo Balint a antrenat-o pe UTA timp de 3 sezoane, alături de care a promovat în 2020.

Reclamă

Laszlo Balint, preferatul lui Mihai Rotaru, în detrimentul lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru a explicat numirea lui Laszlo Balint, în funcţia de antrenor al Universităţii Craiova. Acesta a fost preferat înaintea lui Mirel Rădoi, aflat şi el liber de contract după despărţirea de echipa naţională a României.

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, l-a ales pe Laszlo Balint în funcţia de antrenor. Mirel Rădoi părea cel mai aproape de echipa din Bănie, însă patronul Rotaru l-a preferat pe Balint. Acesta a antrenat-o pe UTA timp de 3 sezoane.

„A fost o listă de antrenori, undeva la 6-7 nume, hotărârea a fost să mergem mai departe cu domnul Laszlo Balint. Nu mai contează la cine ne-am mai gândit. În acest moment nu, nu mi-aș fi dorit să vină Mirel Rădoi înaintea lui Laszlo Balint”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laszlo Balint a fost deja contestat

Laszlo Balint a fost contestat chiar înainte de prezentarea la Universitatea Craiova. Rodion Cămătaru, legendă a grupării din Bănie, consideră că demiterea lui Laurenţiu Reghecampf este o adevărată surpriză. Marele jucător al oltenilor crede că „Reghe” mai avea nevoie de timp.

„Nu sunt la curent, doar am auzit și eu aceste informații, știu că se vorbea de Mirel Rădoi. Totuși, e o diferență între Laurențiu Reghecampf și Laszlo Balint. Primul a avut performanțe. Domnul Balint ce a reușit? A promovat cu UTA și s-a salvat de la retrogradare cu arădenii. Sincer să fiu, m-a surprins și pe mine această decizie.

Eu sunt de părere că ar fi trebuit să mai fie lăsat un sezon la Craiova. El a venit pe parcurs, nu de la început. Mai trebuie și câțiva jucători pentru a ataca obiectivele pe care și le propun. Bineînțeles, mai ușor schimbi antrenorul decât mai mulți jucători.

Problema e că de vreo 7 ani am tot jucat fotbal și am pierdut pe final obiectivele. Am jucat o finală cu CFR Cluj pentru a fi campioni, dar am pierdut. Finalurile de sezon le-am tot ratat. Craiova a fost întotdeauna acolo sus, doar că a ratat obiectivele, în fiecare an, pe final. Poate să vină domnul Balint, plus jucătorii pe care îi mai aduce și vedem. Premise sunt, pentru că au jucători buni la echipă”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit playsport.ro.

Recomandări
  • Răzvan Raț râde de Laszlo Balint
  • Fostul antrenor de la UTA l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și