Închide meniul
NEWS ALERT

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB! Anunţul făcut de vicecampioana României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 14:36

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB! Anunţul făcut de vicecampioana României

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB

Facebook FCSB

Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial la FCSB. Vicecampioana a făcut anunţul prin intermediul unui comunicat de presă. Francezul s-a despărţit de CFR Cluj şi se va lupta pentru titlu alături de gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României.

Rachid Bouhenna, prezentat oficial la FCSB

„Bine ai venit, Rachid Bouhenna!

Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marți, jucătorul FCSB.

Fundașul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Reclamă

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franța). A evoluat, în tinerețe, pentru CS Sedan (Franța), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franța), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an și a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018. A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoția), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-și în palmares titlul de campion al României”, a transmis FCSB.

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB. Gigi Becali a anunțat transferul fundașului algerian, după ce campioana României oficializase încetarea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

În urma deciziei sale, fundașul de 30 de ani a renunțat la o parte din banii pe care trebuia să-i primească de la formația din Gruia. Bouhenna se afla în cantonamentul echipei lui Dan Petrescu când s-a hotărât să accepte oferta lui Gigi Becali.

Balaj a etichetat transferul lui Rachid Bouhenna la vicecampioana României drept „o achiziție bună”:

„Bouhenna a renunțat la o parte din bani. A plecat din cantonament. Dacă nu era acest transfer, ar fi rămas la echipă, ne-am fi bazat pe el. Cred că pentru FCSB e o achiziție bună. Jucătorul a dorit să plece, avem o relație, dacă nu ar fi existat această reziliere, el ar fi făcut parte din lot”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat transferul lui Rachid Bouhenna la FCSB

Gigi Becali a anunțat transferul lui Rachid Bouhenna la FCSB. Roș-albaștrii au achiziționat doi fundași centrali într-o singură zi, după ce l-a luat și pe Joyskim Dawa.

“M-am înțeles cu el (n.r. – Rachid Bouhenna), am rezolvat cu fundașii într-o zi”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Conform gsp.ro, latifundiarul din Pipera i-a oferit lui Bouhenna un salariu de 12.000 de euro pe lună. Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene Vezi toate știrile
Citește și