Închide meniul

Gigi Becali, nou mesaj de susţinere pentru Toni Petrea: „Omul a câştigat campionatul”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2022, 8:33

Gigi Becali, nou mesaj de susţinere pentru Toni Petrea: „Omul a câştigat campionatul

Gigi Becali a anunţat câţi fani români vor fi la West Ham - FCSB, în Conference League

Gigi Becali, patronul FCSB/ Hepta

Gigi Becali i-a transmis un nou mesaj de susţinere lui Toni Petrea, după zvonurile legate de o posibilă numire a lui Laurenţiu Reghecampf pe banca echipei. Patronul de la FCSB a mărturisit că Petrea va continua alături de echipă şi în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat că se va baza în continuare pe serviciile lui Toni Petrea. Antrenorul se află pe banca echipei din noimebrie anul trecut, când era numit după demiterea lui Edi Iordănescu, actualul selecţioner al echipei naţionale.

Gigi Becali, nou mesaj de susţinere pentru Toni Petrea

Gigi Becali are încredere în Toni Petrea, şi va conta pe serviciile sale şi în sezonul viitor. Patronul FCSB neagă că ar fi existat intenţia de a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf pe banca echipei.

„Am spus de la început. Toni Petrea e antrenorul, nu îl dau afară pentru că a câștigat campionatul. Ba Croitoru, ba Reghecampf, ce să fac, dacă eu am zis că Toni Petrea rămâne?

Nu a fost vorba de așa ceva, eu am vorbit cu Reghe pentru că suntem prieteni. Nu a cerut el asta sau eu. Am vorbit așa să înțeleagă că eu am antrenor. Cum să îl pun pe Toni Petrea secund? Nu am de ce că omul a luat campionatul”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali: „Are clauză 20 de milioane de euro”

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica, reproşuri pentru Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB mai este în tratative cu încă doi fundaşi. Este vorba de georgianul Solomon Kvirkvelia, aflat sub contract cu FC Gagra, formație din țara sa natală. A doua ţintă ar fi grecul Nikolaos Michelis, trecut și pe la AC Milan, a scris digisport.ro.

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de faptul că Gigi Becali a vorbit public despre ţintele sale pe piaţa transferurilor.

”Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv…

Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile.

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea… mă rog, asta e treaba”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și