Închide meniul

Gigi Becali, nou mesaj de susţinere pentru Toni Petrea: „Omul a câştigat campionatul”

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2022, 8:33

Gigi Becali, nou mesaj de susţinere pentru Toni Petrea: „Omul a câştigat campionatul

Gigi Becali a anunţat câţi fani români vor fi la West Ham - FCSB, în Conference League

Gigi Becali, patronul FCSB/ Hepta

  • Gigi Becali, un nou mesaj de susţinere pentru Toni Petrea
  • Antrenorul va continua pe banca FCSB-ului

Gigi Becali i-a transmis un nou mesaj de susţinere lui Toni Petrea, după zvonurile legate de o posibilă numire a lui Laurenţiu Reghecampf pe banca echipei. Patronul de la FCSB a mărturisit că Petrea va continua alături de echipă şi în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat că se va baza în continuare pe serviciile lui Toni Petrea. Antrenorul se află pe banca echipei din noimebrie anul trecut, când era numit după demiterea lui Edi Iordănescu, actualul selecţioner al echipei naţionale.

Gigi Becali, nou mesaj de susţinere pentru Toni Petrea

Gigi Becali are încredere în Toni Petrea, şi va conta pe serviciile sale şi în sezonul viitor. Patronul FCSB neagă că ar fi existat intenţia de a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf pe banca echipei.

Reclamă

„Am spus de la început. Toni Petrea e antrenorul, nu îl dau afară pentru că a câștigat campionatul. Ba Croitoru, ba Reghecampf, ce să fac, dacă eu am zis că Toni Petrea rămâne?

Nu a fost vorba de așa ceva, eu am vorbit cu Reghe pentru că suntem prieteni. Nu a cerut el asta sau eu. Am vorbit așa să înțeleagă că eu am antrenor. Cum să îl pun pe Toni Petrea secund? Nu am de ce că omul a luat campionatul”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali: „Are clauză 20 de milioane de euro”

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica, reproşuri pentru Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB mai este în tratative cu încă doi fundaşi. Este vorba de georgianul Solomon Kvirkvelia, aflat sub contract cu FC Gagra, formație din țara sa natală. A doua ţintă ar fi grecul Nikolaos Michelis, trecut și pe la AC Milan, a scris digisport.ro.

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de faptul că Gigi Becali a vorbit public despre ţintele sale pe piaţa transferurilor.

”Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv…

Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile.

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea… mă rog, asta e treaba”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”