Închide meniul

Mihai Stoica, reproşuri pentru Gigi Becali: „Nu poate să tacă din gură! Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2022, 23:58 / Actualizat: 22 iunie 2022, 1:13

Mihai Stoica, reproşuri pentru Gigi Becali: „Nu poate să tacă din gură! Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile?!

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, reproşuri pentru Gigi Becali. Managerul general al FCSB a dezvăluit că nu îi place că Gigi Becali vorbeşte în public despre jucătorii pe care îi doreşte la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB mai este în tratative cu încă doi fundaşi. Este vorba de georgianul Solomon Kvirkvelia, aflat sub contract cu FC Gagra, formație din țara sa natală. A doua ţintă ar fi grecul Nikolaos Michelis, trecut și pe la AC Milan, a scris digisport.ro.

Mihai Stoica, reproşuri pentru Gigi Becali

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de faptul că Gigi Becali a vorbit public despre ţintele sale pe piaţa transferurilor.

Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv…

Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile.

Reclamă

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea… mă rog, asta e treaba”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali i-a transferat pe Dawa şi Bouhenna

Gigi Becali a transferat deja doi fundaşi centrali. Este vorba de Rachid Bouhenna şi de Joyskim Dawa. Pe ultimul l-a prezentat chiar patronul FCSB.

Dawa a semnat cu FCSB pentru două sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League. Fundaşul francez a fost prezentat oficial de gruparea roş-albastră şi a vorbit despre obiectivele pe care le are în următorul sezon. Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României. Acesta a câştigat titlul cu ardelenii şi vrea să repete performanţa şi cu noua sa echipă.

A fost foarte bine, sunt fericit. Sper că va fi un sezon mare pentru noi în campionat şi în Europa. Speram să fiu ofertat de FCSB. A fost un sezon greu la CFR. Toată lumea ştie cum a fost acolo pentru mine. Este un club mare cu istorie. Presiunea este importantă pentru mine. Suporterii sunt tot timpul în spatele echipei. Bucureştiul este un oraş foarte bun. Am vrut să stau aici. Mă simt foarte bine aici, am jucat pentru trei echipe. Mai am puţin şi fac toată România. Am jucat la Braşov, Cluj şi acum aici. Îmi place limba, îmi plac oamenii, dar şi fotbalul. Trebuie să fim pregătiţi în Europa. Nu vreau să zic că a fost o greşeală să nu vin anul trecut… Am luat titlul, dar a fost greu. Clubul a fost interesat de mine. Am uitat ce a fost în trecut. Sper că anul va fi bun pentru toată lumea!”, a declarat Rachid Bouhenna, în cadrul unui interviu pentru FCSB.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reproşuri pentru Gigi Becali
  • Ce l-a deranjat pe Mihai Stoica la patron

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și